reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞🌹 Kwietniowe kreski🐣🌹, pełne nadziei migają, dwie kreski radość nam długą zapowiadają.

Hej dziewczyny. Nade mną wisi wizja przyszłej histeroskopii z oznaczeniem nk i cd138. Jak pewnie dużo z Was wie, mieszkam w UK , ale lecze się prywatnie i co mogę robię w PL . Ostatnio mimo swoich oczekiwań plan wykonania tego zabiegu u swojego lekarza spalił na panewce. Obecnie szukam poleceń we Wrocławiu, żebym mogła bez problemu to przeprowadzić ..generalnie nanwazniejsze to to, że chce umówić ten zabieg po uprzednim zrobieniu konieczynych badań ( w UK) i z wynikami już ustalić zabieg, pomijając wizytę kwalifikacyjną, ewentualnie z możliwoścIą zrobienia tego online??
Wiadomo nie wiele z Was jest w "mojej skórze" , ale mimo wszystko, czy któraś z Was jest chociażby w stanie polecic "przyjazną " klinikę? W tym obrzarze? Będę wdzięczna za każdy komentarz🙂
mi lekarz polecił klinikę z Wrocławia InviMed, ale nie mam swojej opinii na ten temat, koleżanka poleca z kolei Polmedis z Wrocka.

reklama
ja nie podałam wieku a dostałam 😎 myślę że weryfikują to w labie :)
To ciekawie tą akcje zrobili jak w regulaminie dali zapis "pacjentka ma obowiązek wykorzystać bon" :D Tak trochę to pisane na kolanie. W sumie tak jak z tym przepisaniem - myślałam, że to będzie imienne i dlatego zapis, że nie można przekazywać, a tak? :D Moim zdaniem wpadli na akcje marketingową przy invitro, bo nie spodziewali się, że AMH nie będzie kryterium ani wiek licząc, że przyciągną pacjentki na AMH, bo jak będzie się kłuć to nie na jedno badanie, nie? :D

Też dostałam bon :) Napisałam do nich zapytanie które widełki wiekowe są prawidłowe, bo faktycznie na moim bonie też jest podane 18-25 lat. Swoją drogą, ciekawe czy nie dostałyśmy wszystkie tego samego kodu i to ściema, że jest ich tylko 600 dlatego nie są imienne 😂😂

To ciekawie tą akcje zrobili jak w regulaminie dali zapis "pacjentka ma obowiązek wykorzystać bon" :D Tak trochę to pisane na kolanie. W sumie tak jak z tym przepisaniem - myślałam, że to będzie imienne i dlatego zapis, że nie można przekazywać, a tak? :D Moim zdaniem wpadli na akcje marketingową przy invitro, bo nie spodziewali się, że AMH nie będzie kryterium ani wiek licząc, że przyciągną pacjentki na AMH, bo jak będzie się kłuć to nie na jedno badanie, nie? :D
To jest akcja fundacji Małgorzaty Rozenek, więc zakładałabym, że plan działań był ustalony wcześniej - zgodnie z założeniami statutowymi fundacji - pewnie będą przygotowywać raport na temat płodności ;) Nie pomyśleli jednak o rozpropagowaniu akcji i świadomości dot. amh w grupie 18-25 (bo niewiele dziewczyn w tym wieku zdaje sobie sprawę, że coś takiego jak amh w ogóle istnieje) i dlatego zmienili kryterium - żeby zdążyć zebrać grupę w terminie.

Mogli od razu na kreskach podrzucić link, szybko by zeszło ;)

Dokładnie, ja 2 razy kłuć się nie będę, więc przy okazji powtórzę badania hormonów w nowym cyklu. Więc na mnie akurat będą do przodu 😃

Tak zastanawiałam się, czy się nie zgłosić na to AMH, ale robiłam 1 marca swoje, to szkoda mi było trochę blokować dziewczyn, które nie miały/miały dawno. A przez 1,5 miesiąca nic się raczej nie zmieniło. Zwłaszcza, jak któraś z Was napisała, że z racji czasu badania od momentu pobrania próbki, może zaniżać w dół wynik, a moje AMH nawet zaniżone jest spoko, to szkoda mi było blokować inne, bardziej potrzebujące osoby.

Ale tak sobie myślę, że lecę podrzucić koleżance, ona się zmaga z pcos, to też jej nie zaszkodzi zbadać.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry