reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Czyli ja też mogę niebawem dostać
Skoro powinna być 4 kwietnia nie było jej za to 7 zaczęło się plamienie o też był duphaston potem 20 zaczęło się krwawienie które z dnia na dzień było coraz mocniejsze i 23 znów szpital i resztę znasz
Więc może początkiem maja się zacznie .. tylko beta najpierw musi spaść do 0
Ale podejrzewam że w piątek gdybym zrobiła to już będzie zero
Ale zrobię dopiero w poniedziałek..
Mój do mnie zachodzi cały czas ale tłumaczę mu że musimy jeszcze poczekać dziś trochę pogadaliśmy bo nie dziwię mu się że jest głodny 🤤 i zrozumiał jak mu powiedziałam jaki proces teraz musi zajść
Czekam na 🐒 dopiero wtedy coś zadziałamy póki co jakoś przy majówce muszę się nim zająć może jakiś grillek w plenerze ;p
A ile dniowe miałaś cykle wcześniej ?
Zwykle 28/30 dni :) później miałam kilka 26/27 a teraz 28/29.
Wykiziaj go trochę:) i działajcie ,gdy będzie na to czas,gdy będziesz się czuła na siłach 🌈

No endometrium miałam powiększone 23 kwietnia w dniu przyjęcia 15.1 cm więc pewnie masz rację z tym złuszczaniem
dzięki ❤️
I tak się okropnie cieszę że organizm poradził sobie z tym wszystkim sam ! Ten patent z wstawaniem bokiem z łóżka przetestuje jutro rano ;)
bo muszę jechać do chirurga onkologa z tą dysplazją w piersi.
mam wizytę w końcu, żeby to omówić wynik biopsji bo już dwa razy przekładałam przez to wszystko co się działo
Edit. Boże g
Kochany 15.1 mm a nie cm 🫣 a zmiana czyli ten pęcherzyk przy prawym jajowodzie był 6,4 mm czyli też był mały chyba nie ?
Jezeli 6,4 mm to mały:)
Ważne ,że się udało bez operacji,bez większego zagrożenia życia 🍀 dbaj o siebie:)

reklama
Do góry