moonlight12
Zaciekawiona BB
Mam synka, zaraz 2l.A który to cykl starań, macie juz dzieci?
Krótko niby bo 4cykl starań. W grudniu za pierwszym razem się udało ale w 6tc poronienie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam synka, zaraz 2l.A który to cykl starań, macie juz dzieci?
Ojj tak zawsze tak się dzieje z tego co tu czytam@Suuu tulę i myślę o tobie ciepło, niech to wszystko szybko się skończy
U mnie susza i ból prawego jajnika, takie delikatne kłucie, piersi bolą. 26dc więc okres mogę dostać za 2/3 dni. Jakoś opadła mi nadzieja na bobasa w tym cyklu ale może w maju nam się uda
Jak zrobiłam betę to na okres na pewno przyjdzietaki sposób jak wywołać okres
O kurczę, sporoBeta i progesteron 115 złdrogo
No właśnie w naszych dwóch rossmanach nie ma pinkow, ale narzeczony przejechał się do jeszcze jednego Rossmana troszkę dalej i tam były te płytkowe super czule i to jeszcze po 7 złRossman ma pinki dziś handlowa może znajdziesz gdzieś otwarty
OMG, to jutro czeka mnie wydatekBeta i progesteron 115 złdrogo
Ja płaciłam podobnieBeta i progesteron 115 złdrogo
Masz jeszcze naprawdę dużo czasu. Ja robiłam testy od 10dpo i codziennie było biało, w 13dpo jak było biało to już wiedziałam, że po prostu się nie udało i już taką głowę nastawiona miałam na kolejny cykl. Aż tu 14dpo kreska różowa jasna i znów nadzieja wróciła. I teraz zamiast nie myśleć to znów myślę i znów byłam nakręcona na ciążę ale z rozwagą po biochemie. No i musimy to brać wszystko trochę na spokojnie, bo inaczej zwariujemy. Czekaj do dnia miesiączki tak jak ja i zrób test. Mi dopiero w tym dniu pokazała się kreska.Dzięki za te słowa rozwagi. Jakoś mnie zabolał ten duszek wczorajszy. Jednak można sobie mówić żeby się nie nakręcać a głowa i tak swoje robi
Racja, to wcześnie ale jakoś mnie to wszystko dobiło. Oh oby coś się jeszcze zmieniło, niby jeszcze czas.
Trzymam kciuki, ja mam za sobą dwa poronienia gdzie teoretycznie wszystko pięknie wyglądało...nie załamuj się, jak nie teraz to maj jest naszMam synka, zaraz 2l.
Krótko niby bo 4cykl starań. W grudniu za pierwszym razem się udało ale w 6tc poronienie.