reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
@Suuu tulę i myślę o tobie ciepło, niech to wszystko szybko się skończy 😔🩷

U mnie susza i ból prawego jajnika, takie delikatne kłucie, piersi bolą. 26dc więc okres mogę dostać za 2/3 dni. Jakoś opadła mi nadzieja na bobasa w tym cyklu ale może w maju nam się uda 🩷💫

Jak zrobiłam betę to na okres na pewno przyjdzie 🤣 taki sposób jak wywołać okres

@Suuu tulę i myślę o tobie ciepło, niech to wszystko szybko się skończy 😔🩷

U mnie susza i ból prawego jajnika, takie delikatne kłucie, piersi bolą. 26dc więc okres mogę dostać za 2/3 dni. Jakoś opadła mi nadzieja na bobasa w tym cyklu ale może w maju nam się uda 🩷💫

Jak zrobiłam betę to na okres na pewno przyjdzie 🤣 taki sposób jak wywołać okres
Ojj tak zawsze tak się dzieje z tego co tu czytam
Ja tak miałam w lutym i marcu mówię do
Mojego o zawsze mam okres rano a tu nic sucho a z na wieczór po kąpieli i w jednym miesiącu i drugim pyk jestem 🐒
Dziękuję 🙏 oby już bliżej niż dalej tego wszystkiego mam nadzieję że jutro a nie że zmienia znowu zdanie no ale rozumiem że to jest poważna sprawa więc nie mogą tak ooo puścić mnie do domu .. wytrzymam nie mam wyjścia 🫶

Rossman ma pinki dziś handlowa może znajdziesz gdzieś otwarty
No właśnie w naszych dwóch rossmanach nie ma pinkow, ale narzeczony przejechał się do jeszcze jednego Rossmana troszkę dalej i tam były te płytkowe super czule i to jeszcze po 7 zł 😀 prosiłam go o jeden test a on kupił 3 już na zapas 😂 także wieczorem zatestuje znów.

Dzięki za te słowa rozwagi. Jakoś mnie zabolał ten duszek wczorajszy. Jednak można sobie mówić żeby się nie nakręcać a głowa i tak swoje robi :(
Racja, to wcześnie ale jakoś mnie to wszystko dobiło. Oh oby coś się jeszcze zmieniło, niby jeszcze czas.
Masz jeszcze naprawdę dużo czasu. Ja robiłam testy od 10dpo i codziennie było biało, w 13dpo jak było biało to już wiedziałam, że po prostu się nie udało i już taką głowę nastawiona miałam na kolejny cykl. Aż tu 14dpo kreska różowa jasna i znów nadzieja wróciła. I teraz zamiast nie myśleć to znów myślę i znów byłam nakręcona na ciążę ale z rozwagą po biochemie. No i musimy to brać wszystko trochę na spokojnie, bo inaczej zwariujemy. Czekaj do dnia miesiączki tak jak ja i zrób test. Mi dopiero w tym dniu pokazała się kreska.

Mam synka, zaraz 2l.
Krótko niby bo 4cykl starań. W grudniu za pierwszym razem się udało ale w 6tc poronienie.
Trzymam kciuki, ja mam za sobą dwa poronienia gdzie teoretycznie wszystko pięknie wyglądało...nie załamuj się, jak nie teraz to maj jest nasz ❤️
Ja odkąd dostałam zielone światło od ginka to działam, nie czekam, choć nie wiem totalnie teraz kiedy będzie okres..
Miałam na spokojnie czekać do lipca, ale same wiecie 😉

reklama
Zrobiłam jednak teraz test z Pinka, bo miałam stężony mocz, więc skorzystałam z okazji, no i tu już kreska jest całkiem fajna i różowa 😀 nie to co rano.

Załączniki

• IMG20250427124002.jpg
    IMG20250427124002.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 139
  • IMG20250427123924.jpg
    IMG20250427123924.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 139
Do góry