reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

reklama
Wesołych Świat :)
ja mam podobnie Maja raz śpi po godz raz po 1,5 a raz po 30 a nawet 15 minut w ciągu dnia. Ogólnie jest w ciągłym ruchu nie wiem z skąd ma tyle energii. A w nocy nadal ciągle je w dzień też nie wiem czy ona tyle potrzebuje czy co.

Witam,

U nas też spanie po 15-20 min góra dwa razy w ciągu dnia :baffled: nocki natomiast mamy ok. mała mało kiedy się przebudzi, chociaż ostatnimi czasami pobudki o 6:15 mimo iż Emi idzie spać po 23.

Jakoś dajemy radę, jest ciężko bo młoda chce tylko być noszona na rękach.

AA i 25.12 Emilka powiedziała swoje pierwsze słowo "TATA" :-)

hej, wczorajsza noc koszmar zafundował mi starszak, więc ide odsypiac...szkoda, ze rano do pracy :/ przy jednym to jeszcze mozna bylo poleżeć w ciagu dnia. ale przy dwojce póki co, a wykonalne pozdrawiam Was

Mamuśki drogie wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku!

Żeby wasze dzieciaczki były zdrowe, wy również :)
Żeby rozrabiały i były wesołe :)
Żeby pieniędzy wam nigdy nie zabrakło :)
Żeby mężowie byli najkochańsi na świecie :)
Żeby ogólnie ten rok i wszystkie następne lata były nalepszymi w waszym życiu :)

I oczywiście szampańskiej zabawy dzisiaj!!! (koło łóżeczka :p)

Dziewczyny
Wszystkiego najlepszego :-) w Nowym Roku...oby szkraby nam rosły zdrowo :-) udanych roczkowych imprez :-)

u mnie praca-dom i choroby. To jakas maskara...Olek od listopada z krótkimi przerwami ma katar, a zaraz po nim zapalenie ucha. wybrał już drugi antybiotyk, ze szczepieniami jesteśmy daleko w tyle :/
Michał znudzony Świątecznym siedzeniem w domu chodzi dosłownie po ścianach. do 14 użera się z nimi moja mama a potem ja...:/ pan M odpoczywa po pracy o_O do spaceru z dziecmi się nie rwie ( no z Michałem miał wymówkę bo z chorym nie będzie na dwór chodzić...
nie mam już czasu iść na odpowiednie wątki więc się pochwalę że próbujemy wysadzać Olka na nocnik...kilka razy udało nam się trafić i akurat ładnie nasiusiał. w razie potrzeby na badania można już łapać w ten sposób :-)
a dziś dostał miseczkę ugotowanego ziemniaka pokrojonego w kostkę....ale to jedzenie męczące...oj namęczył sie żeby mały kawałek wpakować do buzi :-) ale zjadł kilka sztuk. Była to przekąska ot tak żeby się uczył, i nadal czekamy na zęby...dziś rozmawiałam z lekarzem z pracy i jest szansa, że te jego nieżyty to od ząbkowania i razem z nim miną....

Witam. Długo mnie nie było. Teraz siedzi u mnie mama i jakoś nie mam czasu. Jak się cieszę, że już 2013 za nami. Uwierała mnie to 13 w dacie. Teraz już psychicznie lepiej się czuję wiedząc, że trzynastka zniknęła z kalendarza. J nas jest z dnia na dzień lepiej. Mała śpi coraz dłużej w nocy. Zaczęła sie załatwiać bez pomocy lekòw. Super.

Fel: wspòłczuję problemów z Olkiem. Oby zębiska wyszły jak najszybciej. Biedne te nasze szkraby.

Pędzę spać.

reklama
Do góry