reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2013

poczytałam o tej rozpakowanej majówce, szok - 27tc, ale bliźniaki mają się dobrze, samodzielnie oddychają, ciągną mamine mleczko ze strzykawki. Rany, żebyśmy my wytrwały do terminów. Az mam wyrzuty sumienia, że za dużo sie dzisiaj nałaziłam.
U mnie nie ma żadnych problemów, ale ogólnie słaby mam kręgosłup, max 2-3 godz.na nogach i ledwo żyję.

reklama
Hej :)

Jeszcze raz mocne &&& za wszystkie dzieciaczki :)

Witam nową mamusię.

7Ja w końcu zrobiłam zakupy na allegro uff. W sumie w tej ciąży wydałam najmniej bo zmieszczę się w 700 zł :-):-D.

Nef - schowałam puzzle, bo tam jest kilka takich samych czerwonych.. tzn. kształt ciut inny, ale dla Antka są identyczne i on się denerwuje, że nie pasuje. Wałkowaliśmy te puzzle wczoraj cały dzień i nie załapał więc poczekam jeszcze miesiąc, może dwa i mu je znów dam.
Dobrze, że mój M niealkoholowy. Na weselach i innych takich zawsze mi głupio, bo więcej od niego pije - noo trudne to to nie jest ;). Ostatni raz wypił trochę więcej gdy ja byłam w 8m ciąży z Antkiem. Skończyło się tym, że jechaliśmy rano na SOR, bo zemdlał w łazience i walnął głowa o umywalkę. Od tej pory odpuścił sobie i to bardzo.

Odstawiłam małego do żłobka. Nakrzyczał na mnie z rana, bo mu autka poprzestawiałam jak spał ^^. I jaką miał minę przy tym! Wyskoczył z tekstem "Co Ty zrobiłaś z tymi autkami moimi? Kto tu je dał? Kto?"..... rośnie mi mały terrorysta :/

No nic.. trzeba się brać do pracy.

Miłego dnia!!

Hej,

Witam sie kompletnie nie wyspana i wypompowana:-(Syn dał mi tak w palnik ze juz nie mam sił caly czas do niego wstawalam,te jgo zeby mnie wykoncza...Pobódka 7.30 i nie ma spania...Parnie wstawilam, nie chce mi sie kompletnie jesc mlody dopiero dostanie po 10 bo o 7 jadł butle z mlekiem....o 11 go poloze na drzemke moze usnie,a ja pojade na poczte telefon bo sprzedalam na allegro...M spi i pewnie pospi do 12 pozniej go obudze dam sniadanie i ruszamy cala rodzina na zakupy...jakos nie mam dzis weny...

madan-trzymam kciuki za dzisiejsze USG

Phel - a dajesz małemu coś przeciwbólowego? Ja mojemu zawsze daje koło 23 jak sie kładę spać. Jak mu idą zeby to się budzi co godzinę, a tak mam spokój. Na początku się bałam, że mu tak pakuje ten nurofen, ale lekarka mi powiedziała, że szkoda mnie i dziecka. I w sumie racja. Antek był niewyspany, a ja chodziłam jak zombie.

Madan - kciuki za dzisiejszą wizytę!!

Madan kciuki trzymamy.

Phelania ja dawałam zawsze jak był kłopot, przecież nie dajesz codziennie...:-)

Ja dziś miałam okropna noc, coś mi musiało zaszkodzić, albo ta moja zgaga tak zadziałała :-( az mnie q nocy cofnęło...daaawno nie wymiotowałam. Dobrze, że po je jednym sie skończyło. Powinnam sie zebrać i do pracy dojechać ale mi sie nie chce :-(
Miłego poniedziałku.

Witam
my już po śniadanku, teraz kawka przy kompie, mam już stertę prania poprasowaną, a druga czeka na swoją kolej:-p
U mnie w nocy też kiepsko ze spaniem, bo jak się z M pokłócę to potem w nocy roztrząsam i oka nie zmrużę.... za to on wstaje w jak najlepszym humorku, dziadyga:dry:

Phel może spróbuj dawać zamiennie nurofen z paracetamolem, nam tak zawsze lekarka zaleca w przypadku gorączki

Smile właśnie moje chłopisko tez się do picia alkoholu nie nadaje.. dam głowę, że wypił z 5 kieliszków, bo nawet nie był pijany.... ale zawsze potem zdycha na drugi dzień jakby 2 flachy obalił:-D a jak coś pomiesza, to już bankowo zdycha cały dzień. Zawsze mnie śmieszy jak na imprezie mnie ostrzega, żebym nie mieszała. A ja też niewiele, ale właśnie mieszam, to jedno piwko, to lampka wina, to ze 2-3 kieliszki wódki i w życiu nie miałam kaca:confused:

Moja Gocha ma 2 malutkie stempelki z jajka niespodzianki - kurcze, rewelacyjne są. Nie mają żadnego tuszu, a wciąż takie same pieczątki robią. Jakieś magiczne, czy co?:szok::-D

reklama
Do góry