reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

Iryska- nie tylko ja już wysadzam, nie za szybko :-) od czasu jak dziecko samo stabilnie siedzi to można. oczywiście nie kontroluje itp. ale ja mało wysadzam tylko po spaniu. kiedyś co godz sadzałam ale mi sie odechciało. :-( nie to co Boliwia Jej się dalej chce. A Boliwia tak nadal tetry i chyba dlatego nie chce mi się jej rozbierać bo pampers to raz dwa a przy tetrze to więcej kłopotu.

Ostatnia edycja:
reklama
iryska - ciasto w piekarniku.. nie rozwalaj mnie z rańca.. ja ledwo chodzę z niewyspania.. no dziś wyjątkowo mi się wstać nie chciało a jutro do pracy. Małżon ma popołudniówki i zobaczymy jak Mila - gile zielone jeszcze ma ale nic poza tym

Zbieramy się powoli do kościoła - dziś nalot teściowej :szok: zawsze do niej na obiad w niedzielę chodzimy a że zimno niemiłosiernie to ona przyjdzie do nas z obiadem rzecz jasna :-) Moje ręce odetchną :-)

Laski karmiące mm - od kiedy jest mleko 3??? Ja na zmianę karmię raz 2 raz 2R ale się zastanawiam od kiedy mleko kolejne..

P.S. Gdzie jest to dziecko co pół roku leżało w leżaczku i było mega grzeczne??

no właśnie gdzie te dzieci leżące grzecznie w łóżeczkach???
moja właśnie robi mi porządek w szufladach. te niebezpieczne rzeczy nie oddaje i trzyma a te mało ciekawe rzuca na podłogę

Witajcie.Aneczkaaa mleko 3 jest dla dla dzieci powyżej 1. roku życia, co do siusiania do nocnika to nati gratulacje dla Ciebie i Asi, ja jestem straaasznym leniem i nie szybko swoją zacznę przyzwyczjać.

nati, aneczkaa pytacie, gdzie są dzieci leżące grzecznie w łóżeczkach, u mnie nigdy takiego dziecka nie było ;-) zdecydowanie wolę taką Tysię niż tą młodszą!
aneczkaaa a Ty już w ogóle nie dajesz cyca?

co do ojca Madzi... hmmm, mała mogła wyglądać jakby spała, a jeśli mieli spokojne dziecko, to mógł się nie zorientować

u nas noc standardowo kiepska...tym bardziej przeraża mnie odstawianie od cyca :confused:
miłego dnia!
super świeci słoneczko, szkoda, że jest tak zimno

hej,

tez bym chciala wiedziec, gdzie to grzeczne dziecko, nie moglam sie doczekac kiedy ruszy dupcie, to ruszyl. Przed chwila spadla na niego deska do prasowania:shocked2:

Aneczkaa-to ciasto to tak przypadkiem. Amelka zrobiła nam pobudkę o 6, M.zabrał ją do drugiego pokoju żebym mogła pospać ale o 7 mnie obudzili bo Amelkę przewijał. Na śniadanie za wcześnie było to postanowiłam ciasto zrobić, mała jest bardzo spokojna jak siedzi ze mną w kuchni, zawsze opowiadam co robię. Też ledwo chodzę te pobudki co 2h mnie rozwalają, chyba zacznę chodzić spać o 20, ale wtedy z m. nie będę się widywała.
My na obiad skoczymy do mojej siostry(mieszka blok obok) Przeważnie każdą niedzielę spędzamy razem, obiady gotujemy raz ona raz ja. Dzisiaj kolej siostry;-)

Zazdroszcze Wam tych rodzinnych niedziel...ja odkad pamietam pracuje w kinie, wiec zazwyczaj ide w niedziele do pracy, a nawet jezeli ja mam wolne, to moj jest po nocce i przesypia caly dzien, a ja sama z dziecmi....Dzis moze bedzie przyjemniej, bo moja przyjaciola z coreczka do mnie przyjada zaraz...to troszke inaczej...no i zprzymusu wolne mam

my byliśmy u kuzyna M. Asia normalnie zafascynowana. no szok. jak zjem wstawie zdjecie. bo sama uwierzyć nie mogłam jak właściwie na obcego patrzyła

reklama
Do góry