reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
ja też nie mogłam zasnąć wczoraj, ale jak już się udało to jak bomba, nawet szczeniaki mnie nie obudziły w nocy
a staniki do karmienia to polecacie jakiejś konkretnej firmy? bo ja to normalnie mam 90 E a przy karmieniu to nie wiem jaki to rozmiar będzie potrzebny, żeby mi wygodnie było a cyce nie wisiały po tym wszystkim poniżej pępka... :-) trzeba coś dobrego
teraz mam z triumpha i jest bardzo wygodny (cena tez niezła), musze sprawdzić czy mają tam do karmienia...

joll- nasz Dafi też zaczął chyba dorastać i jak mi tak spryskał kominek to G w nocy czyścił, a ja jeszcze rano wszystkie podłogi, tak mam na niego teraz nerwa po tym wszystkim, że większość dnia i w nocy jak nie ma mrozów to na dworze siedzi. Chociaż zauważyłam, że ostatnio sam ciągnie do lasu, to chyba natura, a myślałam, że w marcu mu się to zacznie;-).
ewa&kuba- no to masz fajnie z siostrą, mi trochę szkoda oddać tak obcemu, bo nie wiem czy by szanowali, a za niektóre naprawdę słono płaciłam, aj straszna jestem, pewnie poleżą jeszcze z rok i już całkiem będą do niczego. Ja do cuchów to taka sentymentalna jestem, mam cały strój jak poznałam mojego męża, łącznie z kabaretkami, a to było 10 lat temu:). Zresztą ze stódniówki też wszystko jest no i ze ślubu to wiadomo, prócz sukienki, bo z wypożyczalni.
Qlf też się strasznie nerwi na Mietka, już parę razy obsikał nam chodniczki w kuchni, całe szczęście, że na dywany nie narobił, bo to by był już problem z praniem

jeśli chodzi o ciuchy mam podobnie do Ciebie, do tej pory mam kieckę ze studniówki, a to już 18 lat, poza tym buty, kilka par z poprzedniej dekady
ale też bez żalu pozbyłam się niektórych ciuszków "związanych" z poprzednim związkiem

Cześć dziołchy:) no produkcje to macie naprawdę niezłą
Ja po wczorajszej wizycie dzidzia ładnie rośnie, wyniki ok, następnym razem będzie mierzenie i ważenie dzidzi, no i pierwsze ktg. Chciałam się wczoraj odezwać, ale jak wróciliśmy od lekarza to była 21 a młody jeszcze nie spał, na dodatek niefortunnie upadł na podłogę przy schodzeniu z samochodziku, i rozwalił wargę znów, krew się lała, młody płakał, ehh normalnie koszmar. Ale o dziwo przespał całą noc ładnie co mu się już od miesiąca nie zdarzyło, więc chociaż taki plus..
Ewa- ja mam staniki h&m do karmienia, kupiłam je w dwupaku, czarny i biały, koszt to jakieś 80 zł z tego co pamiętam 2 lata temu je nabyłam i jestem bardzo z nich zadowolona, są bawełniane i takie miękkie bo miałam też taki zwykły to mnie uwierał

Ale dziś senna pogoda, wieczorem wyjeżdżamy do moich rodziców, nie chce mi się pakować, chyba pójdę na małą drzemkę z synkiem, on już śpi od pół godziny:)
Miłego dnia

mataginka, nawet nie wiesz jak bardzo... :-( ale lekaż kazał mi ograniczać cukier ;( ciekawe kiedy każe mi zrobić test na 75g
katia, sprawdze, dzięki za odpowiedź, w triumphie mają, ale mało bawełniane już byłam na ich stronce

Ostatnia edycja:
co za porównanie :-D mi ta glukoza aż taka niesmaczna nie była, jakbym przesłodziła coś słodzikiem, wypiłam za jednym podejściem, popiłam zwykłą wodą i po krzyku, ale to może dlatego że ja tak słodycze lubie hehehe:zawstydzona/y:

reklama
ja dzieciaki położyłam. starszak w dzień już nei śpi, ale nie poszedł do przedszkola bo jakiś taki rozpalony, słaby no i walnął się na łóżko i chyba śpi bo cisza u niego w pokoju. ja sobie kawkę zrobiłam...

dziewczyny pół godz przepłakałam:( pokłóciłam się z M!! potem poszedł do pracy, a ja z nerwów na dzieci nakrzyczałam no i sie pobeczała. bo zła matka ze mnie, zła żona, zła córka, zła przyjaciółka!!!! :(:(
za to szef pisał smsa że tęskni (bez podtesktów) no to chyba tylko do roboty się nadaję....

wiecie co, ja mam takie pytanko, bo tak czytam was i czytam i wy to chyba sielankę macie z chłopami nie? QLFon to już w ogóle, i mitaginka ty też masz chyba wypasik. czy to tylko ja mam jakieś jazdy z chłopem? czy wy też czasem macie dołek w związku??

bo ja to juz sie zastanawiam czy on mnie kocha (ale to schizo ciążowe!!)

Do góry