reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

Hey dziewczęta;-)
Przez ostatnie dwa dni tylko Was z doskoku podczytywałam, myślę że w wekend zaległości pilnie odrobię, obiecuję

Jutro gdy wybije 8 zero zero idę na glukozę, fuj fuj na samą myślę ciarki mi przechodzą... niedość że to świństwo cza przełknąć to może i bardziej boje się tylu kłuć igłą brrrr :baffled::baffled: Mam nadzieję, że później będę się czuć ok bo potem jadę na 4 godzinki do pracy a wieczorkiem mamy imprezę integracyjno-noworoczną z pracy :-) W co ja się ubiorę.......???:ninja2:

Pogratuluję jeszcze udanych wizyt odbytych i tych przyszłych:-)
Pozdrowienia dla Wszystkich brzuszków ;-)

reklama
dziewczyny,puchna wam nogi??? przed chwila zauwazylam obrzek w kostkach:szok:...nie wiem czy to zwalac na przypadlosc ciazowa czy ja po prostu za duzo w ruchu jestem???

mitaginko - aleksandra juz zdązyła odpisać :)
Ja się zajadałam kolacją akurat.

Tak, nigdy nie mów nigdy. Ja tez mówiłam, że nic nie kupuję, bo wszystko praktycznie mam i co? Guzik. Za rózem też nie przepadam, wolę neutralne kolory, ale i mnie poniosło i kupiłam własnoręcznie(!!!) 2 słodkie bodziaki + komplet ze śpiochami - w pięknym różu.

dziewczyny,puchna wam nogi??? przed chwila zauwazylam obrzek w kostkach:szok:...nie wiem czy to zwalac na przypadlosc ciazowa czy ja po prostu za duzo w ruchu jestem???

ja ostatnio cała puchnę, tydzień temu ważyłam 56kg, wczoraj 59, a dzisiaj rano 62kg, a wcale więcej nie podjadam, raczej mniej, buzię mam jak księżyc w pełni, jutro zrobię sobie badania, może coś z nerkami się dzieje

Ja tu z zasady nie wchodzę ... bo nie.
Dzisiaj wszedłem i założyłem temat o nowej ustawie około porodowej.
Jakaś panieneczka bawiąca się w agentkę Sicherheitsdienst des Reichsführers
skasowała mi temat.

Więcej nie wejdę ... foch!

...nerki w porzadku,jutro sprobuje dooopsko na sofe,nogi do gory...moze to cos pomoze:unsure:

ja też od 2 tyg jakoś zauważyłam że puchną mi właśnie kostki. Podobno normalne w ciąży...no może dla nas troche jeszcze za wcześnie (podobno najgorzej w ostatnim m-cu). Dziś dostałam od lekarza coś na to, bez recepty Cyclo 3 Fort i mam brac 2 razy dziennie

reklama
bardzo sie dziewczyny boicie o sen po narodzinach dzidzi? że będziecie zmęczone i zasypiać na siedząco... wiele jest takich opinii, żeby teraz odpoczywać ile się da.
Ja mam juz mały trening nocny bo suczka Shih tzu oszczeniła nam się tydzień temu i maluszki w nocy piszczą i budzą, i mam je nawet w tym miejscu postawione gdzie będzie łóżeczko stało :D dopiero jak znajdę na nie kupców (jakiś dobry miesiąc przed terminem) to będę mogła odpocząć :) a maluszki słodkie

Snu zapewne bedzie brakować, ja aktycznie jak Olka urodzilam to na siedzaco moglam spac o kazdej porze:)

Pewnie i jedno i drugie, mi jeszcze nie puchna ale pamietam ze pod koniec poprzedniej ciazy to masakra, tylko pracowlam prawie do konca na pelen etat, teraz wiecej odpoczywam:) A najbardziej spuchly po porodzie, podobno spadek hormonów:)

Jeszcze co do dzwieków, ja slyszalam ze niektore dzieci poprostu sa wyczulone na dzwieki i bez wzgledu na to czy w domu od popczatku jest cicho czy glosno hałas je poprostu drazni. Nie wiem na ile to prawda ale Olek jak byl niemowlakiem to spal a ja mu odkurzalam nad glowa, potem bardziej wraazliwy sie zrobil. Fakt ze nigdy ciszy w domu nie ma ale czasem sie leka jak cos huknie, zwlaszcza jak nie widzi co to.

Do góry