reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
joll, a teraz aparat w dlon i pokazze nam wszystko!!! moga byc chocby linki :-) ja wyprawke (wiekszosc) zrobie tez w ikei, kocham ikee ;-)

achhhhh, ja z jednej strony chcialabym juz urodzic, ale z drugiej.. naprawde zacznie sie harowa. to taka mila harowka, ale uwiazanie z dzieckiem przy cycu, no i ciagle kupki, pranie, no i 2 wiekszych rojbrow do tego, co juz potrafia zameczyc.. ech.. nie bedzie lekko :-)
wiec wypoczywam, ile wlezie. boje sie tylko, ze to takie rozleniwiajace, ze bedzie mi ciezko sie ogarnac potem!

ta jak sie tu caly dzien nie siedzi to nie idzie ogarnąć. a ja muszę zmienić tę taktykę bo dzieciaki i małż!! małż to jak widzi mnie i to forum to już nawet nie komentuje! spróbowałby, siedzi przy drugim laptku teraz:)

kurde laski, ja nawe nie mam czasu wam zdjec porobic i poprzesylac. JAKIE JA MAM SUKEINKI!! i takie mało różowe. ehh ten różowy, NIE DAM SIE ZWARIOWAC, NIE DAM SIE ZWARIOWAC moze sobie wmówię to chociaz. ale sypialnię na różowo chcę pomalować, miala byc zielona, ale jak sie dowiedzialam ze dziołuszka moja ukochana, upragniona (bo dwóch upragnionych facetów już mam, yyyy trzech upragnionych;) to stweirdzilam ze moze na rozowo se sypialnie malnę:D:D:D:d

aaaa i zrobilam listę zakupów. i co do szpitala, co dla dzidzi.
w sobotę TESCO, H&M, w poniedziałek masowy przegląd ciuchów u kumpeli;) i potem dokupić czego brakuje.
chociaż z tym dokupywaniem to bym nie szalała. z doświadczenia wiem, że ludzie tyle ciuszków dzieciom przynoszą, że do 6mca nic nie kupowałam przy obu facetach!! a i tak nie wszystko mieli ubrane. także chyba będę się mocno do kwietnia powstrzymywac....

pandorka83 w zasadzie to mi to nie sprawia różnicy, ale jeśli chodzi o ścisłość to Morgaine nie Moragine;) hahahah moze być też Morgana jak komuś łatwiej

joll, a teraz aparat w dlon i pokazze nam wszystko!!! moga byc chocby linki :-) ja wyprawke (wiekszosc) zrobie tez w ikei, kocham ikee ;-)

achhhhh, ja z jednej strony chcialabym juz urodzic, ale z drugiej.. naprawde zacznie sie harowa. to taka mila harowka, ale uwiazanie z dzieckiem przy cycu, no i ciagle kupki, pranie, no i 2 wiekszych rojbrow do tego, co juz potrafia zameczyc.. ech.. nie bedzie lekko :-)
wiec wypoczywam, ile wlezie. boje sie tylko, ze to takie rozleniwiajace, ze bedzie mi ciezko sie ogarnac potem!

aenye ja nie wiem jak Ty, ale ja już czekam aż Weronika będzie miała 3 latka, pójdzie do przedszkola i będzie trochę samodzielna hahhaha
tyle że jak Nika będzie miała 3, to Starszak 8 no i chyba mogą się zacząć inne problemy....ahhhh co tam, tyle miłości i przytulania!

wczoraj byłam w przychodni z Młodym, w poczekalni na ścianie był plakat 'żywienie naturalne' i rozpiska co w którym miesiącu. i tak sobie pomyślałam, że jak to ostatni raz mnie czeka to karmienie piersią, te ciuszki małe, ta słodycz zaraz po urodzeniu (mówię o dziecku, nie o reszcie!) to tak trochę głupio! ale dajmy spokój, Aenye ostatni raz przed nami:) trzeba się nim sycić od a do zet!

morgaine-no widzisz i dotrzesz do sklepu wcześniej niż ja:tak: i oczywiście owocnych łowów życzę, a za przekręcanie przepraszam i postaram się żeby to się więcej nie powtórzyło:tak: ja to w tej ciązy nie dość że rozkojarzona to jeszcze umiejętność pisania zatracam:zawstydzona/y:

...Właśnie, nigdy nie Mów NIGDY

Aenye, melduję, że zadanie wykonane, teraz tylko Qlf musi wstawić zdjątka na forum (oczywiście w wątku zakupowym, na razie bez krążownika, a właściwie dwóch, jutro zrobimy sesję)

Morgaine, my z Qlfem obiecywaliśmy sobie, że ŻADNEGO RÓŻU, a kupiliśmy dwie mega paki na allegro, a tam 90% -róż....ale jaki cudny

reklama
Do góry