reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2011

reklama
asiunia - bedziesz cos wiecej wiedziala,to prosze napisz...az mi ciarki przeszly:no:

laurka - makaron+mielone+groszek+marchewka+cukinia+smietana+ser + 28545a43a793c150.jpegwszystko zapiec i gotowe:o)

nati - misio juz przebrany??? wytrwalosci na wywiadowce,ja mam to juz za soba:-)

dziewczyny,tak mnie podpuscilyscie tymi waszymi zakupami,ze tez ide troche zaszalec...trzeba skorzystac z przecen:tak:

trzymajcie sie do cieplo...do wieczorka...

ja też chcę na zakupy!! jak na razie nie mogę chodzić nawet, bo krocze mnie boli!! ma-sa-kra!

odebralam dzisiaj dyplom z uczelni, półtora roku temu sie bronilam i do dzisiaj go nie odebralam!! niezle nie?:)

mitaginka, sorry ciasta nie miałam to nie przyjechałam.

koot, pandorka: next week mam zaplanowany przegląd wszystkich ciuchów, dla chłopca o sprzedania i dla mojej Nowej:) także powysyłam fotki.
muszę zrobić wyprawkę, dziewczyny wy macie juz wszystko a ja nawet nie iwem co powinnam miec:D

kurde ja tez che do tesco, h&m, Auchan....a nie moge:(

Starszaka boli ucho i ma gorączkę, młody nadal biegunka!! ja od godziny wypilam litr soku pomaranczowego i dalej mi sie chce@!!

Witam drogie mamy .

Ale śmigacie z tym pisaniem :-)
Za godzine mam wizyte u mojej ginki ,szyjka + wyniki badań.Jutro też mam mieć Usg malucha i szyjki opisowe i tak się zastanawiam czy pozwolić się dwa razy badać dopochwowo.Zresztą zobaczymy co ona powie.

Byłam o okulisty ,wszystko okey .Oczywiście miałam nieprzyjemna sytuacje w poczekalni przed wizytą ,pielegniarz wyrażnie powiedział wszem obecnym że mam wejść bez kolejki ale i tak zaczeły się nie miłe komentarze pod moim adresem-nie rozumiem takich ludzi i nawet nie chcę.

Zazdroszczę Wam zakupów,mój C twierdzi że jeszcze za wcześnie na takie poważne zakupy jak wózek ,wanienka itp.Oczywiście wszystko czeka na ostatnią chwilę.

Muszę zacząć się ogarniać .Pozdrawiam ,śle buziole

moragine- nie tylko Ty chcesz;-) ale jak się będę dobrze czuła to się wybiorę:-) a Ty się nie martw bo też Cię zakupy nie ominą:tak: oby jak najszybciej:tak: a póki co kurujcie się!
a pytałaś mnie wczoraj o szpital w bb, rodziłaś w bielsku?

lenka- powodzenia na wizycie:tak:

witam popołudniowo:-):-):-)
u mnie lepiej i faktycznie musiałam zmniejszyć dawke żelaza i jest oki,a no i poradziłyście mi dobrze z tym sokiem pomarańczowym:-D chyba lepiej się wchłania to żelazo.
mitaginka u mnie też dziś królowały pączki:)wczoraj zrobiłam sobie dietke:)ale dziś nadrobiłam
i dumna jestem z ćórci dziś bo definitywnie pożegnała się z pieluszką:-):-):-)chodzi teraz podekscytowana bo małż ma jej prezent kupić w nagrode i czeka na tatusia:)

nati - jak fajnie czyta sie twoje posty na temat wozka :) podejrzeam, ze tak samo bede sie cieszyc;p
asiunia - przeazajaca ta historia malego chlopca, az mi ciarki przeszły...

a ja dzis pochodzilam troszke po sklepach. ale krotko, deszcz padał... wiec zaszlam do biblioteki, wypozyczylam sobie ksiazki. poczytalam i usnelam.

reklama
Do góry