reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwiecień 2011

śmigam na allegro, tym razem jakaś zastawa stołowa, talerze czy szklanki, nie wiem coś do kuchni potrzebuję (już pod kątem chrzcin ;-) ale w sumie i tak się przyda...)

czyli, że się niedługo przenosimy na zakupowy a tam nowy serial "Z jak zastawa?!" :-D

asiunia, to szybciuchno w samolot i do mnie, znajdzie się jeszcze jedna porcyjka :tak:.

Ostatnia edycja:
reklama
pandora to nie sprawiedliwe. pierwsze dziecko, chłopak, zwykle przenoszone jest!! a Ty się chcesz 2 tyg.wcześniej rozpakować!! Ty!!! szczęściaro jedna:-D może i przy Tobie ja się załapię na jakiś wcześniejszy termin... :-D

zapraszam tylko w zamian trochę mojego strachu musisz przejąć:tak:

właśnie zjadłam michę lodów waniliowych z bananami, bezami, bitą śmietaną i posypką czekoladową - a niby już przestałam mieć ochotę na słodycze... hmmm, ale w tv zobaczyłam jak wcinaja desery lodowe to i mnie się zachciało :tak:. I o dziwo, wcale nie jest mi po nich niedobrze, tak jak po wszystkim :-).

a ja mam dziś od rana ochotę na lody z ananasem i bitą śmietaną:-D ale jak asiunia na męża do 17 muszę czekać:-(

baby jak ten lekarz taki dziwny, to i tak podziwiam, ze tyle z nim wytrzymalas ;)

a co do pasów to ja po cichu licze, ze nie bedzie mi zaden potrzebny ;)

nie wiem, co zjesc, zeby sobie nie zaszkodzic...tesciowa przyniosła wczoraj ruskie pierogi...myslicie, ze jak podgrzeje je na wodzie (a nie na patelni), to moga byc na moje kłopoty?

Mitaginka myślę, że mogą być, a co do lekarza to chodzę do niego tylko ze względu na to, że niektóre badania miałam bezpłatnie

komoda- przewijak, fotel bujany, który prezentowała madziarkas ostatnio, materac do lózeczka i jeszcze jedna paka, ale co w niej jest to jeszcze nie wiem, bo M. powiedział, ze najpierw musi cos zjesc, a potem to rozpakuje :p

i dopiero teraz jak to wszystko przychodzi, to dochodzi do mnie, ze to juz tak blisko...

reklama
Hej Babeczki

ja przespałam pół dnia. Niedawno się obudziłam. Rano byłam na badaniach. Z wielkim ociaganiem. Bo tak naprawde nic mi sie nie chce. Totalnie.
CZuję się trochę lepiej, a wzielam dopiero 2 dawki antybiotyku.
Jutro mam Gina.

Bejbe jakies spokojne. Brzuch jakis mam inny. Jak sie obudzilam w nocy, to sie wystraszylam, ze go... wogole nie ma. Mam wrazenie, ze on sie zmniejszył. Gdzie w takim razie mieści się tam Juli.. ?

Do góry