reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

czesc z rana kochane kwietnówki!:-):-):-)

u nas też pruszny snieżek....

a jak wychodze to mówie że na dwór, a jak w domu to kapciuchy, kapcie, mąż mówi laczki hihi wiec chyba w rónych czesciach mówi sie podobnie :-)

mam nadzieje na miły dzionek dzis...a jak to bedzie wyglądało-zobaczymy :-):-):-)

reklama
Hej kwietniówki:happy2:
Mi dziś źle i smutno w tym wyrku,widać hormony szaleją.:zawstydzona/y:Ale mądrla mnie tu rozbawia.
Oj o kolkach przypomniałyście.Misiek miał straszne,często i długo,z pół roku chyba,mimo,że ja bardzo diety przestrzegałam,brrr.:baffled:
Didi,dobry pomysł z telefonami:tak:
dół brzucha mnie kłuje okrutnie,ale grzecznie leżę a jutro wizyta.
Miłego dnia.Pa.

Witajcie laseczki.
Ja się przeziębiłam:-( taka mądra byłam ze wczoraj wymyłam włosy i nie wysuszyłam suszarką a za jakieś 2 godziny poszłam do garażu z mężusiem porządki robić. I bez pomyślunku.. Bo tam zimno jak cholera ja z mokrą jeszcze głową i ubrana w polarek. Ach.. A dzisaj gardlo boli, w nosie wierci i kreci, i jestem cala rozbita :-(
Zła jestem na siebie za taka bezmyślność :wściekła/y:
Rzucam się za chwiel do łóżka i jedyny wysiłek jak zrobie to przelanczanie kanałów w tv.
A dzis u nas leje. I nawet burze zapowiadali.

witam kolezanki:-)
ja tez cos chyba przeziebiona, bo wczoraj mi sie wypadu na zakupy zachcialo:baffled: przemoklam cala, a wsumie nic ciekawego nie kupilam..
co do listy telefonow pomysl nawet dobry, tylko duzo wsrod nas jest dziewczyn, ktore nie maja wypisanych tych 1000postow, a udzielaja sie czesto i prawie codziennie sie zagladaja na nasze forum..

to czekam na propozycje.. Malutka masz racje ne wszystkie maja tyle postow tak napisalam .ale najbardziej interesuje mnie wasze zdanie i co o tym sadzicie...jesli bedzie wiekszosc za to mozecie wysylac mi na priva a zrobie liste i porozsylam.. a w liscie moze byc imie...adres email ..numer gg i tel... chyba ze to za wiele ...

Hejka!!

Jasne Didi- fajny pomysł z tymi kontaktami do nas. Ja jestem za.
1000 postów to faktycznie bardzo dużo, chyba lepiej nie robić takiego limitu tylko po prostu dla chętnych ujawić swoje dane i już. Z resztą nie będą one zupełnie jawne bo tylko na PW wysyłane.

Hej dziewczynki!!

Ja tak tylko na chwilke...chciałam się przywitać na początku tygodnia.

Nie rozpisuję się , bo nie mam nawet ochoty. Dziwczyny mam takiego doła od wczoraj, całą niedzielę przeryczałam :-( i wkurzają mnie wszyscy ( oprócz biednego męża) no i sama pewnie wiele rzeczy sobie wkręciłam. Ale ogólny wniosek, który opłakiwałam całą niedziele jest taki, że ja jestem za dobra i za bardzo się wszystkimi przejmuję, a w zamian nie mam nic. Dziś ciąg dalszy melancholii, tragedia.....

Dziewczynki Wam życzę dobrych humorków i miłego dnia :tak:

PS. Ale się rozpisałyście czytałam zaległości z weekendu cały ranek

aha - to przyłączam się do klubu:crazy:

niech żyją humory ciążowe! - ja też mam dziś doła i kropka:-( ryczeć nie mogę bo w pracy jestem, powód bliżej nieokreślony związany z tym co w pracy, ech ...
i dziecko moje butów nie ma zimowych i wszystko już prawie powyprzedawane!, rany! czy ludzie naprawdę muszą kupwać dzieciom buty zimowe we wrześniu, a potem to już nic nie idzie dostać!

miłego dnia wszystkim:sorry2:

A ja z nudów przeglądam dział "dla dzieci" na allegro :-) nic nie kupiłam ale oczy ciesze :-)
Mężuś dał mi zezwolenie na kupienie samodzielne prezentów jego bratankom i dla naszej kruszynki. Ale nie jestem w stanie się zdecydować na nic konkretnego. Tyle tego jest i takie fajne. Sama bym mogla polowe mieć i się tym bawić :-)

reklama
Witajcie
aha, koga dołączam do Was równiez, cały wczorajszy wieczór ryczałam bez bliżej określonego powodu, a dziś niestety nie puściło. Wczoraj trochę czasu spedziłam z moim 11-miesięcznym chrześniakiem i jakoś takie refleksje mi sie nasunęły... że sobie nie poradzę jak się malenstwo pojawi i takie tam... ahh szkoda gadać...
Byłam dziś rano na badaniach i zmarzłam potwornie, do tego jeszcze ręka mnie boli bo pani jakos nieumiejętnie się wbiła.
Popieram propozycję z listą kontaktową.
maryś i malutka wracajcie do zdrówka!

trzymajcie się cieplutko

Do góry