reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

Spaczyna ja mam podobnie :wściekła/y: tez ostatnio musialam jechac w nocy po mojego bo poszedl sobie na iprezke (oczywiscie sam wszedzie chodzi bo ja jestem w ciazy:crazy:) i ktos musial odtransportowac go do domu. A w srode nie poszedl ze mna do lekarza bo polecial na mecz do Irlandii... przeciez mecz to bardzo wazna sprawa :angry: ale naszczescie to pierwsza wizyta na ktora ze mna nie poszedl, i mam nadzieje ze ostatnia bo inaczej bedziemy musieli ostro porozmawiac :wściekła/y:

reklama
baską komedię "Nocne rozmowy" czy "Rozmowy nocą" - dokładnie nie pamiętam ale filmik uroczy.

A jak u Was mówi się na obuwie domowe bo z tym też jest zawsze mnóstwo ubawu :-D U mnie to są ciapy

filmik widzialam superaśny nawet ogladalam go z moim P i jemu tez podobal sie hehe:-D

ja jestem z Bydgoszczy i u nas mowi sie ze idziemy na dwór..:tak:

a na obuwie domowe to ...laczki lub .papcie

Aniaol,"u nas" generalnie są kapcie.
Ale rodzice pochodzą ze świętokrzyskiego.I jak pierwszy raz poszłam "miedzy ludzi" czyli to zerówki to dzieci miały "kapcie" a ja "ciapy".A tak starsznie chciałam mieć "kapcie":rofl2:
Moje dziecko chodzi w "kapciach",a mój tata uparcie w"ciapach."A ja boso dla kompromisu;-)
Dobrej nocki.Pa.

dzien dobry:-)
widze, ze tu rozgorzala sie wielka debata na temat tego ktora gdzie wychodzi:-) hi hi widze, ze naleze do mniejszosci:-) ale i tak dalej bede chodzila na pole, a co mi tam;-):-D hi hi co do tego domowego obuwia to u nas sa kapcie..
co do facetow, to moj nie wychodzi bezemnie nigdzie.. od zawsze chodzilismy wszedzie razem, nio i teraz texz tak jest:-)

Cześć.U nas też dziś slicznie biało,jak w bajce.Szkoda tylko,że ja wyjść nie mogę,ani na dwór,ani na nawet pole:dry:
Ale dziecko na sanki poszło i pewnie radochę ma wielką,a to najwazniejsze.:tak:
Tylko jutro nie będzie miał kto z nim na dwór iść.:zawstydzona/y:
Miłej niedzieli.dla mnie kolejny dzień do "przetrwania".Pa.

dziendobry wszystkim:)
my zjedlismy sniadanko i szykujemy sie na saneczki, wczoraj tez bylismy Julia miala taka usmiechnieta buzke ze az milo:)
po obiadku idziemy do moich rodzicow sie pogoscic obchodza dzis rocznice slubu ibedzie serniczek moj ulubiony:)
życze milego bialego dzionka:)
Gabi trzymaj sie pamietaj ze z kazdym dniem zostaje ci tego lezenia mniej, a pozatym jest strasznie zimno, trzymaj sie cieplutko:*

Aniołek tak spojrzałam na suwaczki i Twoja Julka bedzie miała 2 latka,jak mój będzie miał 3,5:-D czyli za kilka dni.

reklama
Do góry