reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwiecień 2009

reklama
Hejo!

Wpadłam się przywitać i lece powoli się szykować na spacerek :-D

Nenus dużo zdrówka!

Pozdrawiam i miłego słonecznego dnia :-D:-D:-D

Witajcie!!!
Korzystam z chwili odwiedzin mojej Mamy i wolnych rąk, to mogę się chociaż przywitać :happy2:
Ania jest kochana, ale do południa najlepiej śpi jej się u kogoś na rękach :baffled: i to strzela głównie takie drzemki 20-30 minutowe. Więc w pojedynkę niewiele można zrobić.
W nocy zrobiła nam super niespodziankę - wieczorem dostała czopek na kolki, bo była bardzo marudna, po jedzeniu nie chciała zasnąć, prężyła się.
Jak wreszcie zasnęła o 22:30, my oczywiscie wymeczeni razem z nią, licząc na 2-3 godzinki drzemki. Ku naszemu olbrzymiemu zaskoczeniu, córa obudziła nas o... 3:50!!! :szok::-) Potem już było trochę gorzej, bo się cwana wyspała, cyc przez 1,5godz. i oczy szeroko otwarte. Zasnęła dopiero ok.6:30 na godzinę.
A dziś od rana aniołek grzecznie je i śpi na zmianę. Oby tak dalej, bo mąż ma dyżur i wróci dopiero jutro po 15-ej. Więc mała musi oszczędzać siły Mamusi... ;-)

Zaczęliśmy już powolutku "wyprowadzać" Anię na króciótkie spacerki, bardzo dobrze je znosi, właściwie to w wózku śpi smacznie. Dzisiaj moze też się na chwilę wybierzemy, bo trochę zakupów trzeba zrobić...

To narazie na tyle, bo Babcia idzie i Mamusia musi przejąć małą terrorystkę, która właśnie otworzyła wyspane oczka i dzióbek jak u pisklaka. Zaraz włączy syrenę na alarm głodowy... ;-)
Miłego dnia i zdrówka dla dzieciaczków!!!

hejka laseczki!!!!

Witam się ,bo mały najedzony z babcią kokosi się na kanapie!!!!
U nas wszystko oki, blizna mi się pięknie goi , malemu apetyt dopisuje :-):-)
Tylko mam problem z jego zatkanym noskiem..... taki biedulek jest czasami, dziś w nocy się tak męczył :-:)-( a do tego jeszcze mam taka kiepska gruszkę do noska.... nie wiem jak mu pomóc :baffled:

Nenius biedaku, ale przezyłaś .... trzymaj się kochana. Zdrówka dla Was życzę

Oki moja maruda coś się odzywa, chyba brzuszek biedaczka boli :baffled::baffled:

Witajcie
Dziś mi troszkę lepiej.Wiem ze nie uda mi się go przed całym złem tego świata uchronić. Ale jak widzę jak się krztusi ta flegma :-( A kaszle tak głośno, wybudza się i potem płacze ze nie może zasnąć,
Aha83 a zapuszczasz mu sole do noska? to rozrzedzi trochę wydzielinę i będzie łatwiej odciągnąć. Ja zapuszczam wodę morska w spreju i czekam ok 1 min potem odciągam.
nenius zdrówka dla ciebie i rodzinki.

Marys i Skunkanka no właśnie zaraz robię wyprawę do apteki po sól fizjologiczna i na necie znalazłam tylko w jednym sklepie internetowym w Holandii aspirator ... więc zamawiam , jeśli mówicie że się sprawdza :tak::tak::tak:
No i rozpoczynam walkę z fluczkami i kozuchami hihihihih

Buzka

Aha yyyyyy a co to fluczki i kozuchy??:-):-):-)

Kobietki, mozna brac calcium przy karmieniu? Na slonce mnie uczulilo znowu....

reklama
hihi Skunkanka to jest koszmar urzędujący w nosku mego Filipka hehehe :-D:-D:-D

Ja brałam calcium jak tylko wyszlam ze szpitala , bo coś mnie uczuliło i położna mi kazała brać

Do góry