reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kulinarne akrobacje , czyli kwietniówki gotują.

Dziewczyny ejstescie "okropne" :-D staram sie omojac od pewnego czasu ten watek szerokim łukiem . Bo mi nie wolno jesc takich pysznosci no ale sie nie da cholera !!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz mam jezyk do podlogi :p :blink: no okropne jestescie !!!!!

... a tak na powaznie to jak urodze to wpierdziele 10 takich bułek albo kopca kreta w calosci !!!! ooooooo !

reklama
Po szaleństwie pierogowym przyszedł czas na krokiety z kapustą i grzybami oraz mielone z warzywami(marchewka, seler, kapusta piekińska).
20120130_183029.jpg20120130_185626.jpg

Ilooonka! Dopiero zauważyłam zdjęcie drożdżówek i nie ma bata! Robię jutro, ale chyba część z gruszkami,a część z jabłkami...co myślicie????

Reniuszek- daj sprawdzony przepis na muffinki plissss

reniuszek - te Twoje muffinki wyglądają tak apetycznie!! mniam! :happy::-p Tylko ja się boję coś, że mi nie wyjdą :confused:
kasia - jak jak kocham krokieciki!!! :tak: Chyba namówię mamę na niedzielny obiadek :-D
A te mielone- to ciekawa sprawa, teraz w ciąży trochę odrzuciło mnie od mięsa mielonego, ale może takie kotleciki z warzywkami fajnie by smakowały? A seler i marchewka to na tartce jarzynowej starte? Dużo warzyw? Dobrze się to wszystko klei, nie rozpada się?

reklama
Do góry