reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kuchnia majowych cieżaróweczek ;-) (nasze zachciewajki i pomysly na obiady)

pieszczoszka - nigdy nie pisalas o rodzenstwie Seby - masz z nimi kontakt? A tak apropos, co prawda nie ten watek ale mi sie przypomnialo: jak sie skonczla rozprawa?

reklama
Seba ma młode rodzeństwo 11 i 13 lat z tego co pamiętam..
Seba do nich jeździ czasami ja byłam może ze 3 razy.
Kontakt bym pewnie miała fajny z jego św.pamięci siostrą bo była w podobnym wieku co ja...

rozprawa sie nie skończyła;/
były szef Seby powiedział w sądzie ,że wypłacił mu wypłate a tak wcale nie było !! Sędzina kazała temu szefowi donieść dokumenty z Seby podpisem ,że niby tą wypłate wypłacił...
nie wiem ile to sie będzie ciągnęło .. wiem jedno kolejna rozprawa i kolejne 200zł na prawnika ;/

pieszczoszka to masz przerąbane normalnie z tym jedzeniem Seby:no: ja to tak jak Olisiaa przestała bym mu cokolwiek gotować i podejrzewam że by szybko zmienił zdanie hehe mój Seba zje wszystko nigdy nie wybrzydza i zawsze zachwala że pyszne jak ugotuję;-)
kugela byłam godzinę temu u teściwej na chwilę i właśnie mówiła mi o tej rybie po japońsku hehe bo koleżanka przepis jej dała ja nigdy o tym nie słyszałam, coś mówiła że mintaja smaży się w cieście naleśnikowym potem przekłada się ogórkami konserwowymi i papryką a na koniec polewa zalewą i gotuje się 3 min ponoć jest pyszne i teściowa chce właśnie trochę zrobić na spróbę

pieszczoszka wspolczuje, a myslałam ze prezent swiateczny bedziecie miec w postaci zakonczenia rozprawy
my czasami robimy normalne kotlety z piersi kurczaka i wrzucamy w zalewe octowa-pomidorowa i smakuje jak ryba z octu jak sie przegryzie, smak bdb :)

reklama
Do góry