reklama
lilonka
Smerfikowa mama
Dziewuszki - jak myślicie wystarczy raz powtórzyć - tzn w środę, czy trzeba częściej?
W sumie planujemy w czwartek jechać nad morze, to trochę ciężko będzie szkuać tam labo.
W sumie planujemy w czwartek jechać nad morze, to trochę ciężko będzie szkuać tam labo.
karamel1981
Aktywna w BB
Witajcie dziewczyny!!!!
Niie zaczęłam brać aspiryny i nie będę jej brała, skoro lekarz mi jej nie zalecił. Dzwonili z mojej kliniki i maja już dwa zarodki do zamrozenie, a jutro może ich być już 4-. Jutro podadzą mi ostateczna liczbę. Ale teraz to już sama nie wiem,czy chce zamrazac czy nie. To są niesamowite nerwy, siedzę jak na szpilkach i czekam na badanie krwi, a dopiero będzie 22. ......
Niie zaczęłam brać aspiryny i nie będę jej brała, skoro lekarz mi jej nie zalecił. Dzwonili z mojej kliniki i maja już dwa zarodki do zamrozenie, a jutro może ich być już 4-. Jutro podadzą mi ostateczna liczbę. Ale teraz to już sama nie wiem,czy chce zamrazac czy nie. To są niesamowite nerwy, siedzę jak na szpilkach i czekam na badanie krwi, a dopiero będzie 22. ......
Cześć Masia. Mam taki sam wynik-ale ja jestem po usunięciu torbieli i większej częśći lewego jajnika. A wynik oznacza że czas u nas jest skrócony. Mamy bardzo obniżona rezerwę jajnikową, ale nie przeszkadza nam to w zajściu w ciążę Mi dr powiedział że będzie mnie trudniej wystymulować i że moge miec mało pęcherzyków, może też być słabsza ich jakość ale dziewczyną się udaje z wynikiem 0,1 to nam też się uda. Ja wynik zrobiłam już przed pierwszym ivf.Dziś odebrałam wynik AMH, sugerując się opiniami na tym forum. Jestem przerażona, bo wynosi 0,4 :-( (podana norma MIN to 1,4)
ilonka - zaciskam kciuki. To czy chcesz powtarzac bete czy nie zalezy od ciebie. Chyba ze lekarz nakazal czesciej. W UK wcale bety nie robia.
elala - moje byky zamrozone zanim sie zaczely dzielic wiec nie mialy chyba zadnej klasy. Wiem tylko ze najgorsze (teoretycznie) szanse na prawidlowe rozmrozenia maja blastusie. Tak przynajmniej twoerdza lekazre w uk
karamel - no skoro lekarz nie kazal to nie bierz a jak cos zawsze mozesz spytac na wizycie. Mnie kazano zaczac brac dopiero w 12 tyg bo blizniaki. Co do zamrozenia to wiadomo ze to wasza decyzja ale chyba lepeij miec zapas.
Miejmy nadzieje ze jednak nie bedziesz ich potrzebowala. Powodzenia
elala - moje byky zamrozone zanim sie zaczely dzielic wiec nie mialy chyba zadnej klasy. Wiem tylko ze najgorsze (teoretycznie) szanse na prawidlowe rozmrozenia maja blastusie. Tak przynajmniej twoerdza lekazre w uk
karamel - no skoro lekarz nie kazal to nie bierz a jak cos zawsze mozesz spytac na wizycie. Mnie kazano zaczac brac dopiero w 12 tyg bo blizniaki. Co do zamrozenia to wiadomo ze to wasza decyzja ale chyba lepeij miec zapas.
Miejmy nadzieje ze jednak nie bedziesz ich potrzebowala. Powodzenia
Magdusia 31
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!
Podczytuję Was regularnie i śledzę Wasze historie-cieszę się:-) jak są wysokie bety i smucę jak się nie udaje:-(
yplocka ale superrrrr-u mnie w 25dpt.zobaczyłam na usg pęcherzyk ciążowy-na pewno też go zobaczysz w czwartek
lilonka wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podczytuję Was regularnie i śledzę Wasze historie-cieszę się:-) jak są wysokie bety i smucę jak się nie udaje:-(
yplocka ale superrrrr-u mnie w 25dpt.zobaczyłam na usg pęcherzyk ciążowy-na pewno też go zobaczysz w czwartek
lilonka wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!
GizaS - mi właśnie nie zalecili tego badania, nie wiedziałam o nim, dopiero na tym forum się dowiedziałam. Pocieszam się faktem, że udało się zamrozić 2 zarodki, które na mnie czekają i mam nadzieję, że zechcą z nami zostać. Dzięki za pociesznie, bo już się tym wynikiem zaczęłam strasznie martwić...
reklama
Masia a gdzie się leczysz? Ja w ubiegłym roku jeździłam do katowickiej Provity a teraz przeszłam do łódzkiej Gamety. Napisz jakie macie zdiagnozowane problemy? Patrzę na twój suwaczek i widzę że miałaś punkcję 5 i 4 komórek to powinno dac do myślenia lekarzom... Mi dr powiedział że może się uda pobrac max 6 przy obniżonym AMH.
Podziel się: