reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

anula w podobnym czasie zaczynamy stymulację do pierwszego ivf:-) i też w Gamecie tyle że ja w łódzkiej u prof. Radwna, też krótki protokóło i też mam niskie AMH 0,4. Czym się będziesz stymulować? Ja czekam na @ i od 2 dc menopur 4x225 i na kontrolę

reklama
Dziewczyny,
zazdroszczę że macie już tak daleko posunięte przygotowania:) Ja na razie zastanawiam się jakie podjąć teraz kroki, co dalej robić?
Ciekawa jestem ile wychodujecie komórek z krótkiego protokołu, bo to jest też mój dylemat krótkim czy długim?
Ja tez leczę się u dr Skweresa. Pod tym względem jestem bardzo bardzo zadowolona. Martwią mnie tylko prace w laboratorium- min ilości zapłodnionych komórek i jakości komórek w Gamecie. Dlatego też poszukuję jakiś informacji nt historycznych danych

81magduska ja jestem po nieudanym in vitro w Gamecie w Gdyni... kilka stron wcześniej przeczytaj dokładnie moją historię. Ja już nie podejdę do IVF w Gamecie, lecze się u dr Czecha- jestem bardzo zadowolona, ale... rezultaty jak widac kiepskie. I mam ogromne wątpliwości co do laboratorium w Gamecie... Embriolog słaby. Jak masz ochotę to pytaj śmiało o wszystko.

Ja postanowiłam się nie poddawać, podobno po in vitro jajniki sa bardziej pobudzone po tych końskich dawkach , więc chce w następnym cyklu podejść ponownie do inseminacji...

anulciaaa69 zapoznałam się z "Twoją historią" proszę napisz mi czy te 8 pobranych komórek to były gotowe komórki do zapłodnienia? Którego dnia miałaś podany zarodek? Jakiej klasy był?
Czy wiesz w której dobie przestały się Twoje rozwijać?
Skąd masz infromacje, że w Gamecie embriolog jest słaby?
Dzięki za informacje.
A do inseminacji chcesz podejść w Gamecie?

yplocka - cuda się zadarzają i myśle że tak jest u Ciebie.&&&&&&&&& Może maluch później się zaimplantował poprostu. U mnie przy ciązy pozamacicznej przyrost bety byl tak dynamiczny że wskazywal na ciąze bliźniczą .. i weź tu człowieku bąź mądry i pisz wiersze... ludzki organizm zawsze będzie nas zaskakiwał i nie ma sztywnych reguł - dlatego wierzymy w cuda :-)

Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i wsparcie. Ale ja się już nie łudzę, bo to przecież wbrew wszelkim naukowym dowodom. Ja wiem, że medycyna nie jest wyrocznią, ale......
Dziewczyny 128 w 17 dpt?????? To jest bez szans.

yplocka- ale najpierw miałaś lekki spadek a potem nagle duży wzrost, maluch być może później się zagnieździł. Jest u nas na forum lola216 u niej jest tygodniowa różnica między bliźniętami:tak: Bardzo mocno ci życzę,żeby u Ciebie była właśnie taka sytuacja!!
miliaa- popatrz ja jak zwykle coś pokićkałam, przepraszam:-( w takim razie życzę Wam cudownych wakacji i relaxu. My też wybieramy się na krótkie,bo tygodniowe wakacje. Wyjeżdżam już w tą niedzielę. A gdzie lecicie? U mnie raz dobrze raz gorzej, od wczoraj mam bóle w dole brzucha i biorę nospę. Brzuch już mam naprawdę duży, pewnie mnie maluchy uciskają i stąd te bóle...
81Magdusia- witaj na naszym forum:)

Gizas, poza tym , ze bede miala krotki protkol to wiecj dokladnie nic nie wiem, bo doktor chce mi podawac dwa leki naraz gonal chyba i menupur- bo mnie wyciszac nie usza. dokladanie bede wiedziala 14 sierpnia bo wtedy mam wizyte. pzry insepminacjach w uk, bralam nawet po 300 menopuru dlugi czas.pozdrawiam; ciesze sie , ze bedziemy przechodzily przez to razem:)

reklama
gieniek udanego odpoczynku!!!
yplocka nie wydaje mi sie, zeby beta byla taka mala, jest jak najbardziej w granicach norm.... Sprawdzalam zala sink, ktory mi przyslali z laboratorium kiedy ja robilam bête: 4 tydzien 40-4480, 5 tydzien 270-28700, 6 tydzien 3700-84900. Wahania sa spore, ale to zalezy kiedy maluch sie zagniezdzil

Do góry