anula w podobnym czasie zaczynamy stymulację do pierwszego ivf:-) i też w Gamecie tyle że ja w łódzkiej u prof. Radwna, też krótki protokóło i też mam niskie AMH 0,4. Czym się będziesz stymulować? Ja czekam na @ i od 2 dc menopur 4x225 i na kontrolę
reklama
Dziewczyny,
zazdroszczę że macie już tak daleko posunięte przygotowania Ja na razie zastanawiam się jakie podjąć teraz kroki, co dalej robić?
Ciekawa jestem ile wychodujecie komórek z krótkiego protokołu, bo to jest też mój dylemat krótkim czy długim?
Ja tez leczę się u dr Skweresa. Pod tym względem jestem bardzo bardzo zadowolona. Martwią mnie tylko prace w laboratorium- min ilości zapłodnionych komórek i jakości komórek w Gamecie. Dlatego też poszukuję jakiś informacji nt historycznych danych
zazdroszczę że macie już tak daleko posunięte przygotowania Ja na razie zastanawiam się jakie podjąć teraz kroki, co dalej robić?
Ciekawa jestem ile wychodujecie komórek z krótkiego protokołu, bo to jest też mój dylemat krótkim czy długim?
Ja tez leczę się u dr Skweresa. Pod tym względem jestem bardzo bardzo zadowolona. Martwią mnie tylko prace w laboratorium- min ilości zapłodnionych komórek i jakości komórek w Gamecie. Dlatego też poszukuję jakiś informacji nt historycznych danych
anulciaaa69
Początkująca w BB
81magduska ja jestem po nieudanym in vitro w Gamecie w Gdyni... kilka stron wcześniej przeczytaj dokładnie moją historię. Ja już nie podejdę do IVF w Gamecie, lecze się u dr Czecha- jestem bardzo zadowolona, ale... rezultaty jak widac kiepskie. I mam ogromne wątpliwości co do laboratorium w Gamecie... Embriolog słaby. Jak masz ochotę to pytaj śmiało o wszystko.
Ja postanowiłam się nie poddawać, podobno po in vitro jajniki sa bardziej pobudzone po tych końskich dawkach , więc chce w następnym cyklu podejść ponownie do inseminacji...
Ja postanowiłam się nie poddawać, podobno po in vitro jajniki sa bardziej pobudzone po tych końskich dawkach , więc chce w następnym cyklu podejść ponownie do inseminacji...
anulciaaa69 zapoznałam się z "Twoją historią" proszę napisz mi czy te 8 pobranych komórek to były gotowe komórki do zapłodnienia? Którego dnia miałaś podany zarodek? Jakiej klasy był?
Czy wiesz w której dobie przestały się Twoje rozwijać?
Skąd masz infromacje, że w Gamecie embriolog jest słaby?
Dzięki za informacje.
A do inseminacji chcesz podejść w Gamecie?
Czy wiesz w której dobie przestały się Twoje rozwijać?
Skąd masz infromacje, że w Gamecie embriolog jest słaby?
Dzięki za informacje.
A do inseminacji chcesz podejść w Gamecie?
Aduś16
Fanka BB :)
yplocka - cuda się zadarzają i myśle że tak jest u Ciebie.&&&&&&&&& Może maluch później się zaimplantował poprostu. U mnie przy ciązy pozamacicznej przyrost bety byl tak dynamiczny że wskazywal na ciąze bliźniczą .. i weź tu człowieku bąź mądry i pisz wiersze... ludzki organizm zawsze będzie nas zaskakiwał i nie ma sztywnych reguł - dlatego wierzymy w cuda :-)
Bardzo dziękuję wszystkim za ciepłe słowa i wsparcie. Ale ja się już nie łudzę, bo to przecież wbrew wszelkim naukowym dowodom. Ja wiem, że medycyna nie jest wyrocznią, ale......
Dziewczyny 128 w 17 dpt?????? To jest bez szans.
Dziewczyny 128 w 17 dpt?????? To jest bez szans.
yplocka- ale najpierw miałaś lekki spadek a potem nagle duży wzrost, maluch być może później się zagnieździł. Jest u nas na forum lola216 u niej jest tygodniowa różnica między bliźniętami Bardzo mocno ci życzę,żeby u Ciebie była właśnie taka sytuacja!!
miliaa- popatrz ja jak zwykle coś pokićkałam, przepraszam:-( w takim razie życzę Wam cudownych wakacji i relaxu. My też wybieramy się na krótkie,bo tygodniowe wakacje. Wyjeżdżam już w tą niedzielę. A gdzie lecicie? U mnie raz dobrze raz gorzej, od wczoraj mam bóle w dole brzucha i biorę nospę. Brzuch już mam naprawdę duży, pewnie mnie maluchy uciskają i stąd te bóle...
81Magdusia- witaj na naszym forum
miliaa- popatrz ja jak zwykle coś pokićkałam, przepraszam:-( w takim razie życzę Wam cudownych wakacji i relaxu. My też wybieramy się na krótkie,bo tygodniowe wakacje. Wyjeżdżam już w tą niedzielę. A gdzie lecicie? U mnie raz dobrze raz gorzej, od wczoraj mam bóle w dole brzucha i biorę nospę. Brzuch już mam naprawdę duży, pewnie mnie maluchy uciskają i stąd te bóle...
81Magdusia- witaj na naszym forum
anula2501
Zaciekawiona BB
Gizas, poza tym , ze bede miala krotki protkol to wiecj dokladnie nic nie wiem, bo doktor chce mi podawac dwa leki naraz gonal chyba i menupur- bo mnie wyciszac nie usza. dokladanie bede wiedziala 14 sierpnia bo wtedy mam wizyte. pzry insepminacjach w uk, bralam nawet po 300 menopuru dlugi czas.pozdrawiam; ciesze sie , ze bedziemy przechodzily przez to razem
reklama
gieniek udanego odpoczynku!!!
yplocka nie wydaje mi sie, zeby beta byla taka mala, jest jak najbardziej w granicach norm.... Sprawdzalam zala sink, ktory mi przyslali z laboratorium kiedy ja robilam bête: 4 tydzien 40-4480, 5 tydzien 270-28700, 6 tydzien 3700-84900. Wahania sa spore, ale to zalezy kiedy maluch sie zagniezdzil
yplocka nie wydaje mi sie, zeby beta byla taka mala, jest jak najbardziej w granicach norm.... Sprawdzalam zala sink, ktory mi przyslali z laboratorium kiedy ja robilam bête: 4 tydzien 40-4480, 5 tydzien 270-28700, 6 tydzien 3700-84900. Wahania sa spore, ale to zalezy kiedy maluch sie zagniezdzil
Podziel się: