Hej dziewczynki
Ja staram sie dużo wypoczywać, od rana kilka razy zabolał mnie brzuch, ale szybko przechodziło. Boże jak bardzo pragnę żeby się udało.
I chciałam jeszcze sie tylko z Wami czymś podzielić, dzowniłam do kliniki udało się przetrwać tylko jednemu embrionowi, którego zamrozili, z calej naszej szczęśliwej siódemki jeden jest w moim brzuszku i dodatkowo tylko jedenemu udalo się przetrwać w postaci balstocysty, dziwnie mi z tym. Pozostaje tylko myśleć że ten najsilniejszy jest we mnie, z drugiej strony ile razy w naszym życiu dochodzi do zapłodnienia, ale embrion nie jest w stanie przetrwać...Naprawdę dziwnie mi. No ale widocznie tak miało być.Tylko jak widzę ile wy macie eskimosków.
Aniołeczku tylko jeden, w sumie troche zdecydowali za nas ale my chyba sami też tego chcieliśmy. Co u Ciebie jak się czujesz
Hope a ty jeszcze będziesz podchodziła kiedyś do ivf, czy coś mi umknęło.
Marcikuk muszę Ci powiedzieć, że uwielbiam ten Twój paseczek, duzo sie można z niego dowiedzieć. Super już czuc takie maleństwo, to musi byc cudowne.
Yplocka trzymam mocno mocno kciuki za zagnieżdzanie się zarodka/ów
Madmax78 jak samopoczucie. Rożnica pewnie wynika zagnieżdzenia co? Najważniejsze że są dwa serducha
Onlyone mam nadzieje że już cieszyc się ze swoich dwóch serduszek, niechaj zzdrowo się rozwijają.
Gienek, Lastime a wy gdzie znikłyście? Wiem że są inne fora ale my Was też potrzebujemy
Kinga najważniejsze że organizm szybko wrócił do normy, a jak sie czujesz, doszłas już do siebie? zadzwoń do kliniki i umów sie na kolejną wizytę, kiedy planujesz znowu podejść? ja wierzę wierzę mocno że się uda tym razem.
Anula2501, zanim się obejrzysz bedą pierwsze zaszczyki. Mi to tak szybko zleciało że szok
Masiu a widzisz razem zaczęłysmy i razem udało nam sie mieć 2 zarodeczki. Nie liczy się ilość tylko jakość, staram się mysleć pozytywnie bo i nie z takich sytuacji były piękne ciąże. Co u Ciebie planujesz swój wyjazd?
Madzialenak więcej takich zdjęc prosimy, sama zrobiłaś? napisz co u Ciebie?
labo75 jak tam słoneczko w serduchu świeci? ale chyba ja tez przezywam do samo. Po prostu mix uczuć. Ile miałaś zarodków podanych, bo mi się tak wydaje że oprócz Aniołeczka to tylko ja jedno w sobie noszę.
Krolik niezła ta Twoja historia zpiwkiem i chipsami :-)
Memories i ty się odezwij, tęsknimy tu za Tobą.
Mila też zamilkła
Ilonka już zaczęłaś, jak tam zastrzyki
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki i trzymam kciukasy