reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

miliaa kochana przepraszam,że dopiero teraz odpisuję, ale od wt.byałm w szpitalu i dziś wyszłam.
Odnośnie crio w Novum, to mnie się wydaje,że koszt to 800zl, ale pewności nie mam plus leki jakieś ewentualnie.
Czy wiesz co się dzieje z kate co z Tobą miała punkcję?????
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny:-D

reklama
Witajcie:) Dziś miałam transfer - dwa zarodki 3BB i 4BB. źle nie jest, ale rewelacji też nie ma chyba.
Niestety reszta nie podzieliła się jeszcze. Miałam pobrane 12 kumulusków z czego było 11 komórek jajowych. 7 się zapłodniło. Czyli piąteczka czeka - może się uda.
Pozdrowionka dla wszystkich

yplocka1 trzymam kciuki

Dziewczynki jutro o 10.15 angielskiego czasu (11.15 polskiego) mam transfer, więc błagam wyslijcie w moją stronę jakoś pozytywną myśl i trzymajcie kciuki. Mi z tych nerwów weszło coś w plecy, juz kiedyś tak miałam, także muszę się teraz porelaksować.
a;e słonko w Uk tak wiele daje, jest cudnie

witajcie kochane/// mam zaległości masakryczne juz nic nie wiem co u której się dzieje, ale wyjechałam z domu - dostałam propozycję na dwutygodniowy starz na półkolonii i postanowiłam skorzystać. wiedzą, że jestem w ciąży wiec się tam nie przemęczam, ale zawsze jakies zajecie choć na 2 tygodnie... postaram sie nadrobić. póki co u mnie wszystko jest w najlepszym porządeczku. ściskam was wszystkie i całuję mocno. Cały czas o was myślę i ściskam kciuki kazdego dnia:)

katee, witaj po przerwie :-) Mam nadzieje,ze odpoczelas psychicznie od maja i niebawem podejdziesz do koejnej proby.U mnie @ raczyla przyjsc dopiero po tygodniu od odstwienia lekow ( tez bralam na wywolanie). Trzymam kciuki,zeby do Ciebie szybko przyszla bo sama wiem jakie to czekanie jest dolujace.

Zosia, trzymam kciuki za jutrzejszy transfer. To nic nie boli, tylko jest duze przezycie emocjonalne. W mojej klinice niestety bardzo rutynowo podchodza do transferu i bylo to takie dziwne doswiadczenie. DZiewczyny jednak z forum maja mile wspomnienia a nawet niektore zdjecia podanego malenstwa. Teraz RELAXXXXXXXXXX nie stresu sie. Powodzenia jutro :-)

yplocka , BRAWO!!!! Super,ze juz po transferze. Kiedy testujesz? Trzymam kciuki, by malenstwa sie mocno "wgryzly" w mamusie i zostaly przez 9 miesiecy.

anioleczek, jestes!!! ;-) juz sie zastanawilam , gdzie sie podziala nasza anielica ;-)

BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH!!! Milego wieczoru.

vilnius80- dziekuje za rade- napweno sprawdze teraz ilosc lekow przynajmniej 2 razy w razie jakbym i jamiala sie pomylic.ja stymulacje zaczynam, jezeli pojdzue wedlug zalozen, 18 sierpnia. mozesz mi napisac jak to wygladalo u doktora, jak czesto musze byc na podgladaniu i czy w dniu rozpoczecia stymulacj tez trzeba byc obecnym?
Zosia_k- trzymam kciuki mocno jutro o 10.15:) za Ciebie i Twoje malenstwa- napewno im sie u mamusi spodoba:)
yplocka- gratuluje, niech sie maluszki mocno sie do Ciebie przytula i nie puszczaja przez nastepnych 9 miesiecy:)
pozdrawiam Was wszystkie,spokojnej nocy;)

Ostatnia edycja:
katee, witaj po przerwie :-) Mam nadzieje,ze odpoczelas psychicznie od maja i niebawem podejdziesz do koejnej proby.U mnie @ raczyla przyjsc dopiero po tygodniu od odstwienia lekow ( tez bralam na wywolanie). Trzymam kciuki,zeby do Ciebie szybko przyszla bo sama wiem jakie to czekanie jest dolujace.

No włąśnie chciałabym przygotować się do drugiego podejścia, ale póki co czekam na @ jak na zbawienie...
Zmieniam klinikę z Bociana na Novum, będę miała dużo bliżej a w Bocianie żadna rewelacja... Wrażenia na mnie nie zrobili ;) Kasa ta sama co w Wa-wie...
Mój gin zlecił mi tylko żebym zrobiła AMH, zrobię w poniedziałek, aż się boję... Mam nadzieję ze trochę tych jajeczek jeszcze zostało ;)

reklama
Do góry