Witam wszystkie, a ja czekam na kolejny wynik, bo coś mi namieszali z badaniami ( zrobili mi zamiast bety - tylko hcg całkowite) - no i lekarz kazał mi powtórzyć. Co prawda poziom hcg był bardzo niski ( a przy ciąży powinien być dużo wyższy), ale żeby odstawić leki musi być pewność. Także zaś czekam na wyniki potwierdzające brak ciąży. Przyznam się, że jednak się już nie stresuję. Tak jak wcześniej. Jakoś po tych całych złych informacjach wreszcie mój organizm wrzucił na luzę i co chwilę nie płaczę. Ja na pewno nie będę podchodzić do kolejnego razu natychmiast ( nie mam mrozaków i musiałabym zaś być stymulowana). W zasadzie chyba zrobię przerwę z 3 miesiące ( w międzyczasie pochodzę do ginekologa co jest u mnie - zajmuje się też akupunturą, więc może organizm mi się ciutek nastroi jak trzeba). No i możliwe, że zmienię klinikę. Tak strasznie dużo badań jednak mi nie robiono, a ja już nie mam czasu na jakieś błędy lub niedopatrzenia.
Zosiak_K to ja pisałam o tym sprzątaniu. Po punkcji byłam ciutek obolała. Super, że udało się pobrać tyle jajeczek i aż 7 zapłodnić
... Trzymam kciuki za dalsze powodzenie
&&&&&&&
Memories02 trzymaj się kochana i postaraj się ciągle nie myśleć o jednym. Postaraj się zająć czymś innym swoje myśli. Wiem z doświadczenia własnego, że takie nakręcanie się i myślenie ciągle o jednym i tym samym jest mega stresujące no i nic nie daje. Ja miałam taki okres, że jak zobaczyłam kobietę w ciąży lub malutkie dziecko to zaraz zazdrościłam i się mi płakać chciało. Ale teraz już mi przeszło.
Pszczolkamaya - bardzo mi przykro, że spadła Twoja beta. Staraj się nie myśleć o tym i nie dołować - najlepiej zajmij się czymś innym. Jeszcze uda Ci się być mamusią. Zobaczysz. Trzymam za to mocno kciuki &&&&&&&&
Gieniek ekstra, że Twoim maluszkom nic nie jest. Nie dołuj się, żeby im nie szkodzić. No i nie wyszukuj chorób. Ciesz się tym, że je masz. W końcu to ma być najpiękniejszy okres w Twoim życiu. Masz ich dwoje i musisz o nie i o siebie dbać.
Yplocka1 z tą informacją o tym co się dzieje z zapłodnionymi to zależy od kliniki. No, ale o transferze to chyba Cię powiadomią?