reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja sie nad tym zastanawiam właśnie. Czy jeśli do tej pory nije komórki nje miały potencjału rozwojowego to wszystkie nie będą go miały czy może jalas dobra zaskoczyć? Mam blastki, endo dobre, histero ok, immuno ok, zero implantacji...
Maszka co badalas z immunologii? Jakie miałaś wyniki? Ja mam zlecone allo mlr i cross, ana3 i ewentualnie Kir. Doc P

lekarz je nakłuwa nie pękają a przynajmniej nie powinny bo jak pękną to trafiają do jajowodów i już lekarz nie pobierze
Bo u mnie taka sytuacja, że w trakcie punkcji okazało się że cześć pęcherzykow mi już popekala mimo zastrzyków które miały to blokować. Seks był po i tak myślę, że skoro wcześniej pękły czy jest możliwośc ciąży naturalnej 😋

reklama
Do góry