reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Tak, ja Ciebie doskonale rozumiem, czy Ciebie też tak bolał ten cholerny neoparin ??? U nas też progesteron , mocno jestem obstawiona, spadał do 9 w poprzednich transferach, teraz w dniu transferu miałam 25 , a przedwczoraj 28, ale biorę końskie dawki i cykl sztuczny tym razem. Komórek miałam teraz 3, amh 1.08, ale mąż ma piękne nasienie i 2 zarodki z tego powstały. Ja mam kir AA, ale reszta immunologii piękna, więc dostalam zlecenie acofilu. Na pewno się uda , teraz refundacja to już w ogóle cudownie, jeśli ten nasz się przyjmie teraz, to jakoś za 3 lata wrócimy po następny. Buziaki ♡
Clexane ma lepszą igłę od neoparinu. Też boli, też siniaki ale (przynajmniej u mnie) mniejsze. I mi łatwiej się wkłuć.
Jeszcze tylko z 10 tygodni

reklama
Oooo dziękuję za podpowiedź, zapytam o to lekarza za tydzień, właśnie się zastanawiam ile będę musiała brać heparynę :)
Ja jeszcze po porodzie.
Mój dr twierdził, że igła taka sama. No jednak nie. Żeby nie było to nie tak że teraz idzie mi całkiem gładko ale lepiej mi się wkluwa

Ja jeszcze po porodzie.
Mój dr twierdził, że igła taka sama. No jednak nie. Żeby nie było to nie tak że teraz idzie mi całkiem gładko ale lepiej mi się wkluwa
Rozumiem, dziękuję za odpowiedź ♡ acofil i stymulacja przy neoparinie to nic .... to cholerstwo mnie tak boli i mam brzuch żółto zielono fioletowy ....

Tak, ja Ciebie doskonale rozumiem, czy Ciebie też tak bolał ten cholerny neoparin ??? U nas też progesteron , mocno jestem obstawiona, spadał do 9 w poprzednich transferach, teraz w dniu transferu miałam 25 , a przedwczoraj 28, ale biorę końskie dawki i cykl sztuczny tym razem. Komórek miałam teraz 3, amh 1.08, ale mąż ma piękne nasienie i 2 zarodki z tego powstały. Ja mam kir AA, ale reszta immunologii piękna, więc dostalam zlecenie acofilu. Na pewno się uda , teraz refundacja to już w ogóle cudownie, jeśli ten nasz się przyjmie teraz, to jakoś za 3 lata wrócimy po następny. Buziaki ♡
Tak neoparin to był naprawdę okropny a pod koniec ciąży to już samo przyłożenie do skóry bolało. Odstawiłam go dopiero koło 8 miesiąca 😢

U mnie na lekach progesteron max 26.

Mąż też super wyniki miał. U mnie przez endometrioze komórki słabej jakości ale zarodki wyszły. Jak teraz wyjdą nam dwa podamy je od razu na raz 😉

Tak neoparin to był naprawdę okropny a pod koniec ciąży to już samo przyłożenie do skóry bolało. Odstawiłam go dopiero koło 8 miesiąca 😢

U mnie na lekach progesteron max 26.

Mąż też super wyniki miał. U mnie przez endometrioze komórki słabej jakości ale zarodki wyszy. Jak teraz wyjdą nam dwa podamy je od razu na raz 😉
No i pięknie, 2 szczęścia i super, trzymam kciuki za Wasze plany ♡ myślałam , że stres mnie puści po testach, potem po becie , a teraz jak wyjdzie przyrost to usg... Boże daj mi siłę. Też się tak stresowalyscie ?

reklama
Do góry