reklama
A ile komórek masz?Trzymam mocno kciukiTo ja już po. Pick up mam na wtorek i jeśli będzie cokolwiek to w sobotę transfer..
Szału nie ma, ale jak ma być to będzie..
Jestem przed wizytą,obym miała kilka chociaż ,nie wiem co myśleć.Co ma być to będzieW prawym jajniku ledwie 4, a w lewym nie widać bo mam torbiel. Przy pobraniu lekarz spunktuje torbiel i wtedy będzie wiedział czy coś tam jest, położna widziała niby jakieś ostatnio ale kto to wie..
A jak U ciebie ?
To nie będą hodowane do blastocysty?To ja już po. Pick up mam na wtorek i jeśli będzie cokolwiek to w sobotę transfer..
Szału nie ma, ale jak ma być to będzie..
Mam ok 4-5 komórek które rosną,doktor zadowolona,bo myślała ,że z moim amh będzie tylko 1 komórka.Mam zmiane leków od jutra i nast podgląd w pon.Najlepsze jest to,że tyle komórek miałam 2 lata temu ,a moje amh prawie wogole się nie zmniejszyło.Myślę,że to los tak chce ,żebym się nie poddawała i walczyła do końca
Przykro mi bardzo,a zarodek miałaś badany?Hej zrobiłam sikanca biel aż razi wiec pewnie u mnie nic z tego nie będzie jadę na betę ale nie mam zbyt pozytywnego nastawienia dzisiaj 9dpt
Nie te akurat nie podane były 2 zarodeczki betę zrobiłam ale nie mam jeszcze wyniku klinika mówi że w tym dniu z moczu niby może jeszcze nie wyjść bo mogła być pozna implantacja więc już sama nie wiem co myślećPrzykro mi bardzo,a zarodek miałaś badany?
reklama
A ilu dniowe byly?Nie te akurat nie podane były 2 zarodeczki betę zrobiłam ale nie mam jeszcze wyniku klinika mówi że w tym dniu z moczu niby może jeszcze nie wyjść bo mogła być pozna implantacja więc już sama nie wiem co myśleć
Podziel się: