reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powiem tak. Nie moglam sie doczekać-Usg mialam w niedziele- jest pęcherzyk z zoltkowym, 7mm, wszystko ladnie wyglada, kolejna wizyta 30.08 by zobaczyc ❤️, odstawiamy acard, moze byc lekkie plamienie, prosze sie nie przejmować. Wczoraj krwawiłam caly dzien, nie bylo to plamienie tylko krwawienie ze skrzepami.. dzisiaj ide na usg to sprawdzic ale czuje ze juz po wszystkim😣🥺
Kurcze, trzymam kciuki żeby jednak dzieciaczek tam dalej rósł….a miałaś jakies skurcze/boleści czy samo krwawienie? Myślisz ze to przez odstawienie acardu raczej niefortunny zbieg okoliczności?

reklama
Kurcze, trzymam kciuki żeby jednak dzieciaczek tam dalej rósł….a miałaś jakies skurcze/boleści czy samo krwawienie? Myślisz ze to przez odstawienie acardu raczej niefortunny zbieg okoliczności?
Brzuch mnie delikatnie boli od poczatku jak na okres, wiec codziennie czuje jak jajniki ciągną. Mysle ze acard spowodował, ale czemu te skrzepy😭 zobaczymy

Brzuch mnie delikatnie boli od poczatku jak na okres, wiec codziennie czuje jak jajniki ciągną. Mysle ze acard spowodował, ale czemu te skrzepy😭 zobaczymy
To jak nie było mocniejszych boli i skurczy to jest nadzieja cały czas.A dalej krwawisz czy już minelo? Na grupie z dziewczynami które rodzą wtedy co ja kilka przechodziło przez bardzo mocne krwawienia w pierwszym trymestrze i wszystko jest Ok z dzieciaczkami teraz. Trzymam kciuki za Ciebie♥️

To jak nie było mocniejszych boli i skurczy to jest nadzieja cały czas.A dalej krwawisz czy już minelo? Na grupie z dziewczynami które rodzą wtedy co ja kilka przechodziło przez bardzo mocne krwawienia w pierwszym trymestrze i wszystko jest Ok z dzieciaczkami teraz. Trzymam kciuki za Ciebie♥️
Juz nie krwawie, mam nakaz lezenia, tez mam taka nadzieje, dziekuje 💙

Powiem tak. Nie moglam sie doczekać-Usg mialam w niedziele- jest pęcherzyk z zoltkowym, 7mm, wszystko ladnie wyglada, kolejna wizyta 30.08 by zobaczyc ❤️, odstawiamy acard, moze byc lekkie plamienie, prosze sie nie przejmować. Wczoraj krwawiłam caly dzien, nie bylo to plamienie tylko krwawienie ze skrzepami.. dzisiaj ide na usg to sprawdzic ale czuje ze juz po wszystkim😣🥺
🥺 przykro to sie czyta ... ale trzymam mocno kciuki !!!! Żeby spotkał Cię cud na wizycie 🫶🏽✊🏼

niekoniecznie, tez miałam skrzepy a wszystko było ok. Skrzepy w 21dpt a usg dopiero w 26dpt

reklama
Dzień dobry.
Potrzebuje urlopu. Naprawdę.
Dzwoniłam dziś zapytać o terminy u dr Ludwina, pierwszy wolny 17.09, mój okres🤦
Mam dzwonić w połowie września dowiadywać się o terminy na pazdziernik. Więc z terminem raczej nie będzie problemu, aby dostać się z miesiąca na miesiąc. Tylko aby się wstrzelić w dzień cyklu bez miesiączki.
Myślę że to ogarnę.
Odliczam dni do wizyty, i tak się to wszystko dłuży.

Będę robić badania na test dna.
Mam zamiar zrobić kiry, immunofetyp, i mutacje. Tylko nie wiem czy tam mogę wszystkie na raz zrobić? Bo ja w klinice robiłam tylko czynnik v leiden a.

Taki plan działania na razie.
Wyciągnęłam z piwnicy też rowerek stacjonarny. Zamierzam jeździć i oglądać seriale.

Za kogo trzymamy kciuki?
No wiadomo, że za wszystkich❣️

Do góry