reklama
Azb
Fanka BB :)
Wierze Ci ... niestety przy tych porażkach to nawet nie ma nic co by pocieszyło ... przykro mi , sama to przeszłam 4 razy i te 4 razy nie było , że bolało mniej , za każdym razem boli tak samo ... mocno trzymam za Was kciuki , za dwie kreski , za dużą betę i za Twój uśmiech musi w końcu wyjść ! I wierze , ze to ten czas dwóch magicznych kropkówPowiem wam że po tych 6 porażkach nie umiem myśleć pozytywnie i wierzyć w to że ten transfer się uda.
Ja też rozumiem Cię doskonale. U mnie 7 zarodek okazał się szczęśliwym, trzymam kciuki żeby u Ciebie było podobniePowiem wam że po tych 6 porażkach nie umiem myśleć pozytywnie i wierzyć w to że ten transfer się uda.
czas pokaże ale już zrobiłam wszystko co mogłam żeby się udała do tego transferu miałam immunoglobuliny jak one nie pomogą to nie wiem co pomorzeJa też rozumiem Cię doskonale. U mnie 7 zarodek okazał się szczęśliwym, trzymam kciuki żeby u Ciebie było podobnie
Po negocjacjach wyszło że LiliaA jak córcia się nazywa ?
Azb
Fanka BB :)
Gratulacje !!!! Rośnie pięknieU mnie dzis beta 111
Progesteron 19,80
Niby tak człowiek myśli ( mam za sobą 7 transferów) ale jakby nie myślał ,że jednak się uda to by chyba jednak nie podchodziłPowiem wam że po tych 6 porażkach nie umiem myśleć pozytywnie i wierzyć w to że ten transfer się uda.
Dopóki próbujesz to masz szansę.
reklama
Podziel się: