reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiem wam że po tych 6 porażkach nie umiem myśleć pozytywnie i wierzyć w to że ten transfer się uda.
Wierze Ci ... niestety przy tych porażkach to nawet nie ma nic co by pocieszyło ... przykro mi , sama to przeszłam 4 razy i te 4 razy nie było , że bolało mniej , za każdym razem boli tak samo ... mocno trzymam za Was kciuki , za dwie kreski , za dużą betę i za Twój uśmiech 🫶🏽✊🏼 musi w końcu wyjść ! I wierze , ze to ten czas dwóch magicznych kropków 🍀

Wiem ale już brakuje mi sił do tego wszystkiego chciałabym żeby się udało ale czarno to wszystko widzie cjid lekarze są dobrej myśli ale ja mam ciągle z tylu głowy te 6 porażek

reklama
Do góry