Biedroneczka28
Fanka BB :)
sama jak czytałam takie historie to myślałam że na pewno nie mam tyle szczęścia...ojjj ale jeszcze długa drogagratulacje to jednak się udaje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sama jak czytałam takie historie to myślałam że na pewno nie mam tyle szczęścia...ojjj ale jeszcze długa drogagratulacje to jednak się udaje
Gratulacje, piekny wynik!No to chyba wszystko jasne...dzisiaj 33 dzień cyklu (cykle trwają średnio 28 dni) czasem dzień do tyłu czasem do przodu...taki sam miałam wynik dwa lata temu przy ostatniej ciąży ...
No to sporo tego a tu jednak taka niespodzianka gratulujeu mnie endometrioza, problemy z naturalną owulacją,mimo zastrzyków na pęknięcie pęcherzyk nie pękał,obniżone parametry nasienia męża 2% morfologia .. miałam też laparoskopię właśnie na usunięcie endometriozy, były też zrosty w jamie macicy i stan zapalny...
a uj tam z pracą zwolnionko i znowu sto procent muszą płacić ściskam mocno i gratulujędziękuję, ale jakoś nie mogę w to uwierzyć...kurcze tyle lat starań ,in vitro, a tu bach nagle naturalna ciąża kiedy wróciłam do pracy
W 6 dpt blastocysty spokojnie można robić pierwszą betę, jej wartości naprawdę mogą sporo powiedzieć, później ważne są przyrosty. PowodzonkaSuper czytać takie pozytywne historie, u mnie w rodzinie tez była taka sytuacja pierwsza dziewczynka z ivf druga wpadka.
Możecie mi powiedzieć jakie macie zaleceni co do oznaczania bhcg po blastocyscie, kiedy macie robić badanie i czy zawsze każą powtarzać 2 dni po? Bo już zapomniałam jak to było i korci mnie sprawdzić w 8dpt a nie 100dpt