reklama
Coffe18
Fanka BB :)
@mArusia33 dziekuje kochana że pamietasz i pytasz
Na dniach wizyta w klinice i decydujemy co i jak .
Mój doktorek jest za cyklem naturalnym ewentualnie troszkę wspomaganym .
Mam mieszane uczucia …
Jak kiedyś byłam pewna swoich zarodków tak teraz moja wiara mocno kuleje …
Nie nastawiam się już na nic …
Co ma byc to będzie …
Oczywiście podczytuje forum … ale jeśli mam byc z wami fair nie potrafię tak szczerze szczerze cieszyć się waszym szczęściem… kiedy na twarzy i w sercu mam wyryty smutek …
Co jednak niezmienia faktu że życzę każdej jak najlepiej
Mam mieszane uczucia …
Co ma byc to będzie …
Oczywiście podczytuje forum … ale jeśli mam byc z wami fair nie potrafię tak szczerze szczerze cieszyć się waszym szczęściem… kiedy na twarzy i w sercu mam wyryty smutek …
Kasialucky
Hankaa
Nooo brzuszek wolny a synek egzemplarz złoto (śpi w nocy) więc polecam trzymam kciuki
Jak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*@mArusia33 dziekuje kochana że pamietasz i pytasz
Mam mieszane uczucia …
Co ma byc to będzie …
Coffe18
Dokladnie !Jak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*
Dobrze wiedzieć ze nie jestem z tymi odczuciami sama
Tak czy siak prędzej czy później kazda z nas będzie po tej drugiej stronie barykady !!!
Dzieli nas tylko czas ...
JestemMama!
Właśnie to znalazłam gdzieś na necie ... I od razu poleciały mi łzy ... Od razu przed oczami miałam nasza walkę o dzidziusia
Wszystkie łzy , lek i niepokój po każdym transferze ....
JestemMama!
Oj to prawda. Pamiętam że każdy transfer miałam z kimś z forum ... I wiecie co ... Mi się nie udawało A tej drugiej osobie tak ... Ten ból, ta niesprawiedliwość była ogromna jeszcze w między czasie ktoś z rodziny został pokaż kolejny rodzicem o tak poprosi wpadli ... Smutek rozrywał mi serce . Chodź każdej z dziewczyn gratulowałam szczerze , to jednak zal był jeszcze większy ... Ale kiedyś usłyszałam takie słowa od osoby która się starała 16 lat o dziecko , która zaszła naturalnie chodź nikt nie dawał jej szans ...że jeśli bardzo mocno o czymś marzysz to się spełni... Chodź ostatni transfer spisałam na straty o czym tak naprawdę wie tylko @Coffe18 . To jednak się udał ...Jak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*
Stęskniłaś się? hihiA gdzie zginęła mi z oczu @Candys ?
U mnie wszystko w porządku, aktualnie 24+3 tak wiec zaczęliśmy 6 miesiąc
Chłopczyk rośnie zdrowo i tylko z niecierpliwością czekam na rozwiązanie (24.05)
W zeszłym tygodniu miałam niemiła sytuacje i trafiłam na izbę przyjęć bo pojawiło się plamienie, ale naszczescie wszystko w porządku i najprawdopodobniej pękło naczynko bo macica się rozrasta.
Trzymam kciuki za wszystkie kobitki tutaj. Uwierzcie ze marzenia się spełniają i każda z Nas zasługuje na to aby zostać mama
Uwierzcie mi ze lata starań naprawdę potrafią dać w kość - zreszta komu ja to mówię. Nie jedna z Was stara się i o wiele dłużej niż ja. U nas trwało to ponad 3 lata, słyszeliśmy wiele mrocznych wiadomości ze nie doczekamy się swoich dzieci i warto rozważyć bank nasienia….
Ale jak widać cuda się zdarzają.
W brzuszku rośnie mój mały synek i wierze ze już niedługo będę trzymać go w ramionach.
Módlcie się i wierzcie bo nadzieja umiera ostatnia
reklama
Dokładnie. Dlatego nie ma co wstydzić się swoich uczuć. Zazdrość to normalna sprawa. Czekamy na Ciebie! :*Dokladnie !
Dobrze wiedzieć ze nie jestem z tymi odczuciami sama
Tak czy siak prędzej czy później kazda z nas będzie po tej drugiej stronie barykady !!!
Dzieli nas tylko czas ...
Podziel się: