reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
@mArusia33 dziekuje kochana że pamietasz i pytasz ♥️

Na dniach wizyta w klinice i decydujemy co i jak .
Mój doktorek jest za cyklem naturalnym ewentualnie troszkę wspomaganym .

Mam mieszane uczucia …

Jak kiedyś byłam pewna swoich zarodków tak teraz moja wiara mocno kuleje …

Nie nastawiam się już na nic …
Co ma byc to będzie …✊🏻✊🏻✊🏻

Oczywiście podczytuje forum … ale jeśli mam byc z wami fair nie potrafię tak szczerze szczerze cieszyć się waszym szczęściem… kiedy na twarzy i w sercu mam wyryty smutek …

Co jednak niezmienia faktu że życzę każdej jak najlepiej ✊🏻

@mArusia33 dziekuje kochana że pamietasz i pytasz ♥️

Na dniach wizyta w klinice i decydujemy co i jak .
Mój doktorek jest za cyklem naturalnym ewentualnie troszkę wspomaganym .

Mam mieszane uczucia …

Jak kiedyś byłam pewna swoich zarodków tak teraz moja wiara mocno kuleje …

Nie nastawiam się już na nic …
Co ma byc to będzie …✊🏻✊🏻✊🏻

Oczywiście podczytuje forum … ale jeśli mam byc z wami fair nie potrafię tak szczerze szczerze cieszyć się waszym szczęściem… kiedy na twarzy i w sercu mam wyryty smutek …

Co jednak niezmienia faktu że życzę każdej jak najlepiej ✊🏻
Jak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*

Jak ja Cię doskonale rozumiem! Tyle czasu spędziłam na forum gratulując innym Dziewczynom. I z jednej strony oczywiście cieszyłam się ich szczęściem, ale z drugiej bolało, że mnie sie nie udaje. Dużo osób wpadało to na chwilę i zaraz ciąża. No ale jest jak jest. Pozostaje zaakceptować i sie nie poddawać. W końcu będzie dobrze, musi! Ja trzymam mocno za Ciebie kciuki :*
Dokladnie !
Dobrze wiedzieć ze nie jestem z tymi odczuciami sama 🥰

Tak czy siak prędzej czy później kazda z nas będzie po tej drugiej stronie barykady !!!

Dzieli nas tylko czas ...

Oj to prawda. Pamiętam że każdy transfer miałam z kimś z forum ... I wiecie co ... Mi się nie udawało A tej drugiej osobie tak ... Ten ból, ta niesprawiedliwość była ogromna 😢 jeszcze w między czasie ktoś z rodziny został pokaż kolejny rodzicem o tak poprosi wpadli ... Smutek rozrywał mi serce . Chodź każdej z dziewczyn gratulowałam szczerze , to jednak zal był jeszcze większy ... Ale kiedyś usłyszałam takie słowa od osoby która się starała 16 lat o dziecko , która zaszła naturalnie chodź nikt nie dawał jej szans ...że jeśli bardzo mocno o czymś marzysz to się spełni... Chodź ostatni transfer spisałam na straty o czym tak naprawdę wie tylko @Coffe18 . To jednak się udał ...

A gdzie zginęła mi z oczu @Candys ? 🙃
Stęskniłaś się? 💕🥰hihi
U mnie wszystko w porządku, aktualnie 24+3 tak wiec zaczęliśmy 6 miesiąc 🫶🏻

Chłopczyk rośnie zdrowo i tylko z niecierpliwością czekam na rozwiązanie (24.05) ✊🏻

W zeszłym tygodniu miałam niemiła sytuacje i trafiłam na izbę przyjęć bo pojawiło się plamienie, ale naszczescie wszystko w porządku i najprawdopodobniej pękło naczynko bo macica się rozrasta.

Trzymam kciuki za wszystkie kobitki tutaj. Uwierzcie ze marzenia się spełniają i każda z Nas zasługuje na to aby zostać mama 💕

Uwierzcie mi ze lata starań naprawdę potrafią dać w kość - zreszta komu ja to mówię. Nie jedna z Was stara się i o wiele dłużej niż ja. U nas trwało to ponad 3 lata, słyszeliśmy wiele mrocznych wiadomości ze nie doczekamy się swoich dzieci i warto rozważyć bank nasienia….
Ale jak widać cuda się zdarzają.
W brzuszku rośnie mój mały synek i wierze ze już niedługo będę trzymać go w ramionach.

Módlcie się i wierzcie bo nadzieja umiera ostatnia 🫶🏻💕

reklama
Dokladnie !
Dobrze wiedzieć ze nie jestem z tymi odczuciami sama 🥰

Tak czy siak prędzej czy później kazda z nas będzie po tej drugiej stronie barykady !!!

Dzieli nas tylko czas ...
Dokładnie. Dlatego nie ma co wstydzić się swoich uczuć. Zazdrość to normalna sprawa. Czekamy na Ciebie! :*

Do góry