reklama
CzekajacNaCud
Fanka BB :)
@Będęwkoncumama! gratulacje trzymam kciuki, zeby dalej wszystko bylo tak idealnie jak do tej pory buziaki ;*
JestemMama!
Dziękuję@Będęwkoncumama! gratulacje trzymam kciuki, zeby dalej wszystko bylo tak idealnie jak do tej pory buziaki ;*
ja w 9 tygodniu miałam żywa krew tydzień w szpitalu brak przyczyny 18 tygodniu miałam lekkie plamienie dołożyli duphaston bo właśnie łożysko miałam troszkę niżejDziewczyny mam pytanie czy któraś z Was w 2 trymestrze ciąży (15-17 tydzień) miała brązowe plamienia? Jeśli tak to co było przyczyną i ile trwały? Bo się strasznie martwie 11 listopada dostałam kekkiego krwawienia pojechałam do szpitala z dzidzia wszystko ok brak przyczyny krwawienia. Z nocy z 13/14 dostałam ponownie lekkiego krwawienia znowu szpital zostawili mnie na obserwacji na 3 dni z dzidzią ok ale do tej pory mam cały czas brązowe plamienia a wizyta dopiero 23 listopada. Przyczyna jrawień może być nisko położone łożysko
JestemMama!
Dziś pustka w kalendarzu ostatnio ogólnie on jakoś pusty bywa ,
Dziewczyny wychodźcie z za krzaków! Pamiętajcie że razem raźniej
Dopisujcie się do kalendarza
Cudownej środy
Cudownej środy
Madame JS
Kibicuję Wam z krzaków.Dziś pustka w kalendarzu ostatnio ogólnie on jakoś pusty bywa ,
Cudownej środy
Dziś wizyta, liczę jedynie na niezbyt złe wieści.
A potem siedzę w krzakach do lutego co najmniej...
JestemMama!
Wielkie kciuki za dzisiejsza wizytę za same dobre wiadomościKibicuję Wam z krzaków.
Dziś wizyta, liczę jedynie na niezbyt złe wieści.
A potem siedzę w krzakach do lutego co najmniej...
Wiem że po przejściach ciężko wyjść z za krzaków , ta niepewność , ten strach przed rozczarowaniem ... czy tym razem się uda . Kochana ale pamiętaj że w grupie raźniej nie zostawiaj z tym sama. Pamiętaj że lepiej się wygadać niż siedzieć z tym wszystkim sama
Niezmiennie trzymam mocno kciuki i wierzę że los się uśmiechnie do ciebie
Serduszkowelove
Cudownie!!!! ♡♡♡♡ pamiętam jak pisałaś innym dziewczynom i życzyłaś gratulacji, przykro mi się wtedy robiło bo wiedziałam ile przeszłaś i chciałam żeby Tobie też się udało! I jest! Wiara góry przenosi, chciałabym mieć w sobie tyle samozaparcia jak Ty, ja po 2 transferach narazie zawiesiłam rękawice i nie mam w sobie tyle wiary co Ty masz, muszę odczekać ♡♡ tymczasem dużo zdrówka i spokoju! Jeszcze raz gratulacje i też kiedyś pragnę zobaczyć takie widokiJa tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia
9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie "
Boże jestem tak szczeliwa że mogła bym góry przenosić
Bardzo się cieszę i gratulujeJa tylko tak na chwilę, dziewczyny proszę nie przestawajcie warzyć i wierzyć że się kiedyś uda . Każda z nas zostanie mamą , najszczęśliwszą na świecie
Właśnie wracam z wizyty i widziałam pięknie bijące serduszko mojego szczęścia
9 transfer zakończony powodzeniem .... Wtedy gdy straciłam już nadzieję , on się udał ... I jak to lekarz powiedział " ciąża rozwija się idealnie "
Boże jestem tak szczeliwa że mogła bym góry przenosić
reklama
JestemMama!
DziękujęCudownie!!!! ♡♡♡♡ pamiętam jak pisałaś innym dziewczynom i życzyłaś gratulacji, przykro mi się wtedy robiło bo wiedziałam ile przeszłaś i chciałam żeby Tobie też się udało! I jest! Wiara góry przenosi, chciałabym mieć w sobie tyle samozaparcia jak Ty, ja po 2 transferach narazie zawiesiłam rękawice i nie mam w sobie tyle wiary co Ty masz, muszę odczekać ♡♡ tymczasem dużo zdrówka i spokoju! Jeszcze raz gratulacje i też kiedyś pragnę zobaczyć takie widoki
Kochana zobaczysz . Każda z nas zobaczy
Najważniejsze to się nie poddawać i walczyć . Ja nie raz miałam chwilę zwątpienia . Chciałam wszystko rzucić i żyć . Żyć normalnie bez ciągłych wizyty , leków . Strachu i na końcu rozczarowania .
Powiedziałam sobie że do kolejnej stymulacji nie podejdę... Że najwidoczniej jeśli się nie uda to nie zasługuje żeby zostać mamą ... Że zabiorę moje dzieci i żegnam się z klinika ... Jakież było moje zdziwienie gdy zobaczyłam dodania betę . Tylko @Coffe88 wie , ona światkiem że ja nie wierzyłam w powodzenie ... Poddałam się ... Ona wierzyła bardziej niż ja .... W dniu wczorajszym jak zobaczyłam serduszko lekarz mnie 3 razy uspokajał bo nie mógł maleństwa zmierzyć ... Cały obraz latał bo ja wyłam jak bóbr.
Pamiętaj do póki walczysz , jesteś zwycięzcą
Podziel się: