reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czy robiliście testy ,,wcześniej „” to znaczy przed data podana w zaleceniach lekarza ?
Czy już wychodziły ?
Tak, bo chyba bym nie wytrzymała do bety w 14 dpt.
Tzn. na początku zamierzałam, ale w okolicach 6.dnia miałam plamienie, jak się okazało implantacyjne, i dzień po nim zrobiłam pierwszy test, który był bladą kreską, ale jednak...

reklama
Czy robiliście testy ,,wcześniej „” to znaczy przed data podana w zaleceniach lekarza ?
Czy już wychodziły ?
Lekarz prosił o zrobienie bety najwczesniej 7dpt - oczywiście nie posłuchałam bo ja z tych niecierpliwych jestem i już 6dpt robiłam badanie z krwi ☺️
Test zrobiłam 5 dpt po południu i była bardzo jasna druga kreska ale taki kupiony w aptece . Test pink strumieniowy z rana był bielusienki 🫣.

Witajcie :-)

Madame JS jestem na stymulacji. Jeśli dobrze pojdzie to punkcja za tydzień, a transfer w styczniu.

Jagnaxxx po cichu mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem. Wierzę w to, muszę wierzyć.

Będęwkoncumama co to jest to Ana?
Trzymam kciuki!

Maszkaa mnie od razu proponowali KD, ale uparłam sie, że chce spróbować na swoich, jak jeszcze mam co miesiąc owulację.
W której klinice jesteś?
My mamy zamiar badać zarodki, mówili, że w naszym wieku to konieczne.

Serduszkowelove a próbny transfer robili?

Madame JS jestem na stymulacji. Jeśli dobrze pojdzie to punkcja za tydzień, a transfer w styczniu.

Jagnaxxx po cichu mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem. Wierzę w to, muszę wierzyć.

Trzymam kciuki!

Maszkaa mnie od razu proponowali KD, ale uparłam sie, że chce spróbować na swoich, jak jeszcze mam co miesiąc owulację.
W której klinice jesteś?

My w Novum, przerobiliśmy invimed wawa i ja osobiście mam kiepskie doswiadcZenia. Ale w naszej klinice są przeciwni badania zarodkow. My mamy po 34 lata.

Trzymam kciuki!

W której klinice jesteś?

Badanie immunologiczne ... Pokazuje czy masz jakąś chorobę autoimmunologiczną . Która przeszkadza zajść w ciążę.

Jaaaa ja już gotowa do drogi 🙈 oczy mi się same zamykają 🙈 nie wiem jak wytrzymam tyle godzin bez snu 🙈 na wszelki wypadek wzięłam koc cieplutki do auta i podusie 🙈🤣🤣🤣 mąż będzie się biedny męczył a ja smacznie spala 😍😍😍

Dziś miałam tak realistyczny sen z ciążą że to bajka 🙈 śniło mi się że urodziłam dziewczynkę , wyszłam do domu ale nie umiałam jej karmić piersią . Poszłam do szpitala z mężem żeby panie mi pokazały jak ja karmić ... Bo ja ją przystawiałam do piersi a ona główkę w drugą stronę 🙈

Więc pani kazała mi odciągnąć pokarm do strzykawki 😱😱🙈 następnie przelała do czegoś i kazała podać maleństwu 🙈 zapytałam męża czy chce nakarmić córkę mówi że tak , w między czasie dostałam smsa od siostry żeby wysłać jej zdjęcie maleństwa i mąż jakos tak niefortunnie przyłożył to coś do karmienia do buzi malutkiej że cały pokarm się wylał 🙈🤦‍♀️

Po.chwili się obudziłam do🚾 i poszłam spać dalej ... I dalej ten sam sen się mi śnił ... Ale jak już budzik na łódź zadzwonił to nie pamiętam reszty snu 😔

Eh.... Zwariuje do USG 🙈🙈🤦‍♀️

Miłego poniedziałku ❤️

Jaaaa ja już gotowa do drogi 🙈 oczy mi się same zamykają 🙈 nie wiem jak wytrzymam tyle godzin bez snu 🙈 na wszelki wypadek wzięłam koc cieplutki do auta i podusie 🙈🤣🤣🤣 mąż będzie się biedny męczył a ja smacznie spala 😍😍😍

Dziś miałam tak realistyczny sen z ciążą że to bajka 🙈 śniło mi się że urodziłam dziewczynkę , wyszłam do domu ale nie umiałam jej karmić piersią . Poszłam do szpitala z mężem żeby panie mi pokazały jak ja karmić ... Bo ja ją przystawiałam do piersi a ona główkę w drugą stronę 🙈

Więc pani kazała mi odciągnąć pokarm do strzykawki 😱😱🙈 następnie przelała do czegoś i kazała podać maleństwu 🙈 zapytałam męża czy chce nakarmić córkę mówi że tak , w między czasie dostałam smsa od siostry żeby wysłać jej zdjęcie maleństwa i mąż jakos tak niefortunnie przyłożył to coś do karmienia do buzi malutkiej że cały pokarm się wylał 🙈🤦‍♀️

Po.chwili się obudziłam do🚾 i poszłam spać dalej ... I dalej ten sam sen się mi śnił ... Ale jak już budzik na łódź zadzwonił to nie pamiętam reszty snu 😔

Miłego poniedziałku ❤️
Dasz rade. Na 200% będzie pięknie ;*

reklama

Miłego poniedziałku ❤️
Życzę Ci wszystkiego co najlepsze❤️

Do góry