Super! Jest serduszko i to jest pięknie. Ciesz się! Na pomiary przyjdzie jeszcze czas.Tak wiem, ale myślałam że liczy się uderzenia na minutę. Nawet rozumiem że na serce było jeszcze za wcześnie żeby zbadać, ale dziwię się że nie określił wielkości zarodka, pęcherzyka i tygodnia ciąży według USG. To badanie wyglądało dosłownie tak że wsadził, powiedział wszystko jest, serduszko też pulsuje, jest ok jak na 23 dpt i tyle
reklama
Kasia19881988
Fanka BB :)
Ja mam świeży transfer i na razie zalecono mi do testu brać te wszystkie leki , jeżeli test wyjdzie negatywnie mam nie braćale przy założeniu że transfer będzie mrożony a nie świeży
Salamatka
W sensie po punkcji czekasz na miesiączkę i od nowego cyklu mrożony transfer?ale przy założeniu że transfer będzie mrożony a nie świeży
Ja miałam po punkcji 10 dni duphaston, dostinex i neoparin. Potem odłożyłam i po 3 dniach była miesiączka
Ice41
Mi po poprzedniej punkcji kazał brać tylko 7 dni duphaston. Teraz zmieniłam klinikę i lekarza i się zastanawiam, ile będzie tym razem.W sensie po punkcji czekasz na miesiączkę i od nowego cyklu mrożony transfer?
Ja miałam po punkcji 10 dni duphaston, dostinex i neoparin. Potem odłożyłam i po 3 dniach była miesiączka
Tak transfer od nowego cyklu albo jeszcze kolejnego.
Salamatka
Ok ale zastanawiam się czy nie iść za tydzien już do lekarza u którego chcę prowadzić ciążę. Czy to będzie nadgorliwość czy ich co tydzień szkodzi?Super! Jest serduszko i to jest pięknie. Ciesz się! Na pomiary przyjdzie jeszcze czas.
Coffe18
Ooo kurczę po łyzeczkowaniu tak szybciutko Ci transfer zrobią - w następnym cyklu ?Mi po poprzedniej punkcji kazał brać tylko 7 dni duphaston. Teraz zmieniłam klinikę i lekarza i się zastanawiam, ile będzie tym razem.
Tak transfer od nowego cyklu albo jeszcze kolejnego.
Mi mówili żebym przynajmniej 2 pełne okresy miała za sobą …
eij
Miałam tak samo. Na pierwszej wizycie pomiary zarodka i stwierdzenie że serce bije. Dopiero po 3 tygodniach na kolejnej wizycie wszystkie inne pomiary robiłJa 26dpt miałam juz serduszko, ale bylo malenkie wiec nie mierzył go jeszcze - ale zmierzył pecherzyk i zarodek. I też miałam przyjac za 2 tyg i wtedy juz wszystko zmierzyl.
Ice41
Ja nie miałam łyżeczkowania, tylko biopsję endometrium i to już z 2 m-ce temuOoo kurczę po łyzeczkowaniu tak szybciutko Ci transfer zrobią - w następnym cyklu ?
Mi mówili żebym przynajmniej 2 pełne okresy miała za sobą …
Coffe18
Oooo ja pierdziuJa nie miałam łyżeczkowania, tylko biopsję endometrium i to już z 2 m-ce temu
Ale ze mnie ameba pomyliłam Cię z inna dziewczyna Sorki
reklama
Wooow! Jak ja kocham takie nowiny! Super! GratulujęCześć dziewczyny! Nie wiem czy ktoś mnie jeszcze pamięta ale wpadłam tu żeby się podzielić dobrą wiadomością, w którą jeszcze sama nie bardzo wierzę i boję się cieszyć
We wrześniu 2021 urodziłam córeczkę (drugie podejście do in vitro).
Nie planowalam kolejnego podejscia. Już myślałam o powrocie do pracy a tu wczoraj rano 2 kreski. Zrobiłam betę i wyszło 782 Jak widać cuda się zdarzają
Trzymam kciuki za Was wszystkie i wierzę że każdej w końcu się uda️️️
Trzymajcie też za mnie!
Ja Ciebie pamiętam nie wiem, czy Ty mnie
Ale właśnie zaczełam podejście do kriotransferu, wracam po rodzeństwo dla Lili. Jak wszystko dobrze pójdzie, to w Wigilię ogłosimy dobrą nowinę
Jednak nie łudzę się, że znowu uda się za pierwszym razem...
Podziel się: