reklama
Coffe18
Fanka BB :)
Co do bety to w sumie myślałam że jak nie pojawi się do jakiejś wartości to wtedy znaczy że już się nie pojawi.
Ciąża to nie matematyka
O której masz wizytę ?
Artemida90
jest ogólna zasada ze serduszko pojawić się musi do 35dpt później to już tylko odstawianie leków i czekanie na poronienie bo ciaza nie rozwija się prawidłowoCiąża to nie matematyka
O której masz wizytę ?
Salamatka
15:50Ciąża to nie matematyka
O której masz wizytę ?
Coffe18
Z tym jak najbardziej się zgodzę !jest ogólna zasada ze serduszko pojawić się musi do 35dpt później to już tylko odstawianie leków i czekanie na poronienie bo ciaza nie rozwija się prawidłowo
Odniosłam się do poziomu bety na tym etapie ze nie ma sensu jej robić , porównywać czy analizować
No chyba ze się coś niepokojącego dzieje to wtedy oczywiście można wziasc takie coś pod uwagę …
Coffe18
Oooo to już niedługo15:50
Trzymam kciuki żeby faktycznie już serduszko się pojawiło
Daj znać koniecznie jak będziesz po
Kasia19881988
ja jestem już po transferze , jutro zamierzam iść do pracy co będzie to będzie bo i tak nie mamy na to wpływu teraz tylko czekać . Dziś jeszcze dostałam leki (w zastrzyku) na rozrzedzenie krwi . Codziennie wieczorem.
Wczoraj pisałam ze boli mnie brzuch po punkcji , a dziś mi tylko jeździ tak w środku przelewa się , kupiłam magnez i tak jakby trochę lepiej
Wczoraj pisałam ze boli mnie brzuch po punkcji , a dziś mi tylko jeździ tak w środku przelewa się , kupiłam magnez i tak jakby trochę lepiej
Salamatka
Jestem już po wizycie, jest zarodek i serduszko delikatnie pulsujące. Nie wspomniał że coś jest nie tak, wszystko ok, ale powiedział że na razie nie wykonuje pomiarów bo jeszcze za wcześnie. Mamy to co ma być na 23 dpt. Uffff.....
Kciukija jestem już po transferze , jutro zamierzam iść do pracy co będzie to będzie bo i tak nie mamy na to wpływu teraz tylko czekać . Dziś jeszcze dostałam leki (w zastrzyku) na rozrzedzenie krwi . Codziennie wieczorem.
reklama
Super❤❤❤❤❤Jestem już po wizycie, jest zarodek i serduszko delikatnie pulsujące. Nie wspomniał że coś jest nie tak, wszystko ok, ale powiedział że na razie nie wykonuje pomiarów bo jeszcze za wcześnie. Mamy to co ma być na 23 dpt. Uffff.....
Podziel się: