Miałam 4 transfery, przy trzecim beta trochę ruszyła ale szybko spadła. Po teście era, biopsji endometrium i wyleczeniu zapalenia, podeszłam do piątego transferu i dziś 12+5Hej dziewczyny za tydzień mam biopsje endometrium i zaworze próbkę do ktoś ma na poszerzone biopsje dr sydor zlecił bo ani razu nie doszło do implantacji pomimo 3 transferów czy któraś z Was tak miała i się wkoncu udało???
reklama
Najpewniej z nerwów, trzymam kciukiDziś od mniej więcej południa cały czas mnie mdli, nie zbiera się na wymioty ale jest to niekomfortowe max. Czy to możliwe, ze to od progesteronu? Biorę go już tydzień a mdłości przyszły dopiero dziś.
eh u mnie mimo tych badań nie zaskoczyło też miałam stan zapalny wyłączony masę leków i tak nie zaskoczyłoMiałam 4 transfery, przy trzecim beta trochę ruszyła ale szybko spadła. Po teście era, biopsji endometrium i wyleczeniu zapalenia, podeszłam do piątego transferu i dziś 12+5
fanaberiasnow
Fanka BB :)
W to akurat wątpię, nie stresuje się jakoś mocno, dodatkowo u mnie stres objawia się zupełnie inaczej. Dziś jest to samo, nawet w podobnych godzinach się zaczęłoNajpewniej z nerwów, trzymam kciuki
A Kiry masz zbadane??eh u mnie mimo tych badań nie zaskoczyło też miałam stan zapalny wyłączony masę leków i tak nie zaskoczyło
To nie wiem, a bierzesz jakieś inne leki? Może one wywołują skutki uboczne??W to akurat wątpię, nie stresuje się jakoś mocno, dodatkowo u mnie stres objawia się zupełnie inaczej. Dziś jest to samo, nawet w podobnych godzinach się zaczęło
fanaberiasnow
Nic a nic, sam progesteron. Może to po prostu skutki uboczne stymulacjiTo nie wiem, a bierzesz jakieś inne leki? Może one wywołują skutki uboczne??
tak.mam zbadaneA Kiry masz zbadane??
Czy po lekach była powtórzona biopsja endometrium ?tak.mam zbadane
reklama
Salamatka
Dziewczyny jak to jest z podnoszeniem rąk po transferze, w bardzo wczesnek ciąży? Próbowałam zabić mola i nieco podskoczyłam i machnęłam ręką z kapciem w górze. Mol uciekł ale ja się teraz martwię tak samo czuję niepokój za każdym razem gdy staje na palcach żeby dosięgnąć szafkę. Czy słusznie?
Podziel się: