Wydaje mi się że z tym progesteronem przed transferem to liczy się głównie suma przyjętych dawek więc nie powinno być problemu. A co do estrofemu to ja brałam tylko doustnieDziękuję! Ostatecznie tak właśnie zdecydowałam, drugą dawkę wzięłam podwójną, teraz pójdę już według schematu.
A czy estrofem przyjmowałyście doustnie? Lekarz nic nie mówił że dopochwowo, ale gdzieś mi się obiło o uszy że tak właśnie go trzeba przyjmować mimo że ulotka mówi doustnie.
reklama
eij
Fanka BB :)
Ja estrofem brałam dopochwowoDziękuję! Ostatecznie tak właśnie zdecydowałam, drugą dawkę wzięłam podwójną, teraz pójdę już według schematu.
A czy estrofem przyjmowałyście doustnie? Lekarz nic nie mówił że dopochwowo, ale gdzieś mi się obiło o uszy że tak właśnie go trzeba przyjmować mimo że ulotka mówi doustnie.
eij
Ja wsadzałam sobie 9 tabletek dziennieKilka dziewczyn właśnie pisało ze estrofem stosowały dowcipnie ze podobno lepiej się wchłania .
Mi mówił doustnie . Dopytywałam 2 razy na kolejnej wizycie i wywalił na mnie oczy ze przecież kazał mi doustnie i chyba ich sobie do cipki nie wsadzam
Ale to myśle ze lekarz ustala indywidualny sposób leczenia każdej pacjentki - jeśli nasz wątpliwości warto dopytać lekarza . Tym bardziej ze po estrofemie dochodzi dowcipny progesteron i weź tu tyle razy grzeb w cipce i wsadzaj kolejne tabsy …
W tej sytuacji pewnej informacji udzieli Ci tylko prowadzący
katharina203
Ja stosowałam raz doustnie a innym razem dopochwowo...Dziękuję! Ostatecznie tak właśnie zdecydowałam, drugą dawkę wzięłam podwójną, teraz pójdę już według schematu.
Coffe18
Kurła ładne komboJa wsadzałam sobie 9 tabletek dziennie
Hej, może oprócz wody dodatkowo elektrolity? Unikaj też czekolady, ale to pewnie wiesz.Cześć dziewczęta, proszę o pomoc i poradę... Wczoraj rano miałam transfer od 16 zaczęła mnie boleć głowa - boli do tej pory... Nie pomaga apap, picie wody i zimnie okłady
Trzymam kciuki za Twój transfer, odzywaj się co u Ciebie
Czego tyle nazbierałaś?Ja wsadzałam sobie 9 tabletek dziennie
Chociaż... Ja podczas suplementacji do punkcji brałam 21 tabletek dziennie, to może się nie wypowiadam xD
A od którego tygodnia?Ja sobie kupiłam i jestem zadowolona.
Miałam problem żeby doczekać do wizyty kolejnej. A to jakoś mnie uspokaja
hahahahha może jeszcze do dziś jest w koszykuJa miałam dokładnie to samo i dlatego go koniec końców nie kupiłam a siedziałam na allegro i "kupowałam" chyba z 10 razy
reklama
eij
Luteina po transferze 4 x 2 plus estrofem 1x1 no i do tego luteina pod język 4x2Czego tyle nazbierałaś?
Chociaż... Ja podczas suplementacji do punkcji brałam 21 tabletek dziennie, to może się nie wypowiadam xD
Podziel się: