Bella.n
Fanka BB :)
Jestem dokładnie tydzień po. I nie wiem czy się udało. Narazie świruje na temat objawów.Udało się?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem dokładnie tydzień po. I nie wiem czy się udało. Narazie świruje na temat objawów.Udało się?
Aaa rozumiem, trzymam kciukiJestem dokładnie tydzień po. I nie wiem czy się udało. Narazie świruje na temat objawów.
Nie dziękuję ja za Ciebie również trzymam kciuki.Aaa rozumiem, trzymam kciuki
A ile Tobie pobrali?Jest mi przykro, tylko jedna komórka u mnie nadawała się do zapłodnienia
Jakoś straciłam nadzieję, że się nam uda
9, AMH mam 6.6 nie stwierdzono pcos.A ile Tobie pobrali?
Jeśli nie jesteś koło 40-tki, to dziwne. Może źle przeprowadzona stymulacja? Może dziewczyny z większym doświadczeniem się wypowiedzą, zanim zrobi to lekarz Jestem przed stymulacją i jestem ciekawa Waszych opinii.9, AMH mam 6.6 nie stwierdzono pcos.
Może jutro się dowiem, czegoś na ten temat... ale mega przykro.
Z om to pod koniec lutego , ale mały jest zawsze tydzień do przodu to jakoś połowa wychodzi@Caro♤♤♤♤ na kiedy masz termin? Ja mam dzisiaj 20+5 więc jesteśmy na tym samym etapie
Nie smuć się.Jest mi przykro, tylko jedna komórka u mnie nadawała się do zapłodnienia
Jakoś straciłam nadzieję, że się nam uda
Nie mam 40tki, mam 29... Też z chęcią się dowiem...Jeśli nie jesteś koło 40-tki, to dziwne. Może źle przeprowadzona stymulacja? Może dziewczyny z większym doświadczeniem się wypowiedzą, zanim zrobi to lekarz Jestem przed stymulacją i jestem ciekawa Waszych opinii.