reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jak to szybko leci, już 21tc jesteś w połowie :-)
U nas choroby jak to początek zlobka i szkoły. Jedna zaczęła w czwartek, druga dołączyła wczoraj z katarem. Syn tez w domu bo lekko, ale tez chory 🤦‍♀️
Czyli regularny szpital;)
Chyba teraz u wszystkich tak samo, prześcigają się z gilami ;)
Ja już w domku siedzę , gospodyni domowa, obiadki sprzatanko, spacerki, książki, seriale. Normalna nuda ;)

Jeżeli był to zarodek 5 dniowy i beta 12 dni po transferze wynosi poniżej 100 to raczej ciąża biochemiczna.
10 dni po transferze beta powinna być około 100. Najlepiej jest jak jest powyżej, czyli 150, czasem i 200.
Tutaj przyrosty słabe i rząd wielkości nie ten. To raczej biochemiczna, ciąża raczej nie rozwija się prawidłowo.
Ale jak koleżanka jest po in vitro i zaszła teraz w ciąże to dobrze rokuje na kolejne transfery :-)
To był dwudniowy zarodek

Hej dziewczyny dzwoniła do mnie położona ... Że jutro ma być transfer, nie za szybko? W sobotę miałam punkcję 🙄 Nic nie gadała o komórkach bo mam dzwonić do embriologow o 13:00 i zapytam co i jak.

Hej dziewczyny dzwoniła do mnie położona ... Że jutro ma być transfer, nie za szybko? W sobotę miałam punkcję 🙄 Nic nie gadała o komórkach bo mam dzwonić do embriologow o 13:00 i zapytam co i jak.
Też tak miałam. W piątek punkcja w poniedziałek transfer. Lekarz stwierdził, że zarodkom będzie najlepiej u mnie.

reklama
Do góry