reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Śpisz na brzuszkimu w 20 tygodniu ?? Nie przeszkadza Ci?
Nie mam za dużego brzuszka, podkurczam jedną nogę, kładę kołdrę między nogi i jest ok 😀 mam rogal do spania ale jakoś mi w nim nie wygodnie więc jeszcze kombinuje. Oczywiście staram się nie spać na brzuchu, ale to nie jest takie proste bo uwielbiam spać na brzuchu właśnie...

reklama
Ja miałam wszystkie te badania, które wymieniasz i jeszcze więcej, wszystko niby ze mną dobrze, nawet paśnik twierdzi że nie ma żadnych przeciwwskazań immunologicznych żeby być w ciąży nawet do heparyny nie mam wskazań, zarodek był przebadany i zdrowy dobrej klasy 5.22., wzięliśmy embrioglue i AH, genetycznie zdrowi w rodzinie wszyscy mają dzieci żadnych poronień, żadnego przesunięcia w oknie żadnego stanu zapalnego dobry poziom komórek nk, nie mamy dzieci nigdy w ciąży nie byłam. Jestem po pierwszym transferze i się nie udało i gdzie tu szukać przyczyny?
Są jeszcze mutacje spontaniczne. Może po prostu to nie był TEN zarodek. Kolejne transfery dadzą Ci pewnie wiecej informacji.

Nie mam za dużego brzuszka, podkurczam jedną nogę, kładę kołdrę między nogi i jest ok 😀 mam rogal do spania ale jakoś mi w nim nie wygodnie więc jeszcze kombinuje. Oczywiście staram się nie spać na brzuchu, ale to nie jest takie proste bo uwielbiam spać na brzuchu właśnie...
Też mam tego rogala , staram się używać bo niby dobry, ale jakoś bardziej lubi to mój mąż o_O

Wogole dziewczyny dziś jest dzień dziecka utraconego 🥲

Przytulam mocno każdą z was, każdą z nas , która straciła swoje maleństwo ♥️

A wam nasze dzieciaczki mnóstwo miłości z Ziemi prosto do Nieba ♥️

NIE JEST WAŻNE....

Nie jest ważne
czy straciliście dziecko w 6 tygodniu ciąży,
czy straciliście dziecko w 12 tygodniu ciąży,
czy straciliście dziecko w 20 tygodniu ciąży,
czy straciliście dziecko w 38 tygodniu ciąży.

Nie jest ważne
czy to wasza pierwsza strata,
czy to wasza druga strata,
czy to wasza trzecia strata,
czy to wasza czwarta strata.

Nie jest ważne
czy to było wasze pierwsze dziecko,
czy macie już jedno dziecko,
czy macie dwoje dzieci,
czy macie troje dzieci lub więcej.

Nie jest ważne
czy straciliście dziecko w młodym wieku,
czy straciliście dziecko po trzydziestce,
czy straciliście dziecko po czterdziestce,
czy straciliście dziecko po pięćdziesiątce.

To, co jest ważne
to wasza strata,
to wasz ból,
to wasze łzy,
to wy i żałoba, którą nosicie w sercu.

Dużo siły dla każdej z was - nas która ma swojego aniołka w niebie ❤️💔 przytulam bardzo , bardzo mocno ❤️❤️
Od dwóch lat i ja obchodzę ten dzień , właściwie za kilka dni będzie równe dwa lata jak i ja straciłam swojego aniołka. Ból jest ciągle ten sam , tęsknota każdego dnia rozrywa mi serce . Chodź nie było dane się nam poznać to kocham Całym sercem i bardzo tęsknię 😢😢💔

Wogole dziewczyny dziś jest dzień dziecka utraconego 🥲

Przytulam mocno każdą z was, każdą z nas , która straciła swoje maleństwo ♥️

A wam nasze dzieciaczki mnóstwo miłości z Ziemi prosto do Nieba ♥️
To dla Ciebie bądz silna 😘

i dla każdej która straciła ciąże nie ważne w którym tygodniu

Załączniki

• IMG_6529.jpeg
    IMG_6529.jpeg
    98,8 KB · Wyświetleń: 56
reklama
ja jak urodziłam to po jakichś dwóch tygodniach mnie olśniło że mogę znowu przyjąć swoją ulubiona pozycje właśnie na brzuchu 😁😁😁

Do góry