reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U nas podobne nastawienie, jak teraz się nie uda to koniec (przynajmniej przez najbliższy czas). Za dużo nas to wszystko kosztowało psychicznie i finansowo. Znajdziemy sobie inny cel i tyle
My weźmiemy jeszcze naszego mrożaczka bo 1 mamy i kończymy przygodę;) Mam nadzieję, że nie wpadnę w wieku 50 lat bo co teraz będziemy się na starość zabezpieczać? 🤣🤣🤣

Z tego co wiem to już po 35 r.ż podają 2 . Mi brakuje pare miesięcy do 35 i mi nie pozwolił.
Tez właśnie byłam za podaniem 2 zarodków . Do 35 brakuje mi ponad 7 miesięcy ale nie to było wielkim problemem tylko moja cesarka z początku tego roku . Oczywiście wysłuchałam wszystkie lamęty jak to się wcześniaki rodzą , ze prawie zawsze są jakieś komplikacje itd itp 🤦🏻‍♀️ Ze nie chce mnie narażać na kolejne nieszczęścia tez usłyszałam 😵‍💫 I póki co zabieramy dzieciaczki pojedynczo 😉

reklama
Do góry