No mówię przecież ze nie jem w ogóleNormy glukozy dla ciężarnych są inne.
A i nie chodzi o to żebyś się czekolady napchala na kolacje bardziej węglowodany złożone
Muszę poczytać o tym bo do poniedziałku to na głowę dostanę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mówię przecież ze nie jem w ogóleNormy glukozy dla ciężarnych są inne.
A i nie chodzi o to żebyś się czekolady napchala na kolacje bardziej węglowodany złożone
Ja tam Twoje maleństwo?Beta 171 przyrost 119%
Dzisiaj 27dptGratulacje !!! A który dziś dzień po transferze ze serduszko już jest ?
Gratulacje, ja 30 DTP i tez dziś widziałam serduszko Przy pierwszym dziecku 3,5 roku demu można było posłuchać serduszka, teraz jest zakaz słuchaniaDzisiaj 27dpt
Dlaczego?Gratulacje, ja 30 DTP i tez dziś widziałam serduszko Przy pierwszym dziecku 3,5 roku demu można było posłuchać serduszka, teraz jest zakaz słuchania
I lekarz powiedział ze który to tydzień ciąży? Pytam bo przy in vitro wiem, ze jakoś inaczej się to liczyDzisiaj 27dpt
Podobno chodzi o jakieś fale. Przy pierwszym dziecku normalnie lekarz mi pokazał. Niedawno wyszły podobno jakieś zakazyDlaczego?
Ale super! Też mam wizytę w 27dpt, więc teraz będę mieć nadzieję na również ;-)Dzisiaj 27dpt
Zrób mocz z posiewem od razu jak masz baterie i pij z apteki sok żurawinowy.Odebrałam wyniki z laboratorium (dziwne bo robiłam tez progesteron, ale on ciagle jest w realizacji- może będzie jutro) … albo coś jest nie tak i już się martwię
W morfologii wyszły mi:
Podwyższone: leukocyty, neutrofile
Obniżone: limfocyty
Pierwszy raz tez wyszły mi „niedojrzałe granulocyty” - jeszcze niby norma ale jestem na styk górnej granicy.
Czy któraś z Was miała podobne wyniki?
Wiem ze morfologia w ciąży się zmienia… bo gdyby nie to wskazywałoby to na białaczkę
Co do badania moczu to mam obecne korony (czytałam ze to raczej zle) i jakieś bakterie.
Do lekarza mam w pon, powtórzę raz jeszcze badanie moczu i zobaczymy czy wyjdzie tak samo…
W poniedziałek powtórzę badanie. Chyba nic nie zagraża kropce prawda?Zrób mocz z posiewem od razu jak masz baterie i pij z apteki sok żurawinowy.