Ja się liczyłam, ale uciekłamDziewczyny czy jest tu ktoś kto leczy się w klinice Invicta w Gdańsku ?
reklama
Ja miałam ten zestaw. Ładnie mi na nim poszła stymulacja, ale po okresie żadnych plamień nie miałam. A kiedy masz kontrolę?Miała któraś z Was tak jak ja… Jestem teraz stymulowana do punkcji Menopur, Ovaleap i od dziś Orgalutran, to jest mój 10 dc i cały czas plamie na brązowo
Korzystaj. W Gdańsku trzeba tylko PIT dostarczyć, potwierdzający, że tutaj rozliczasz podatki. I z tego co pamiętam to dopłacają 5 tyśBardzo zdrowe podejście.. U mnie z psychika najgorzej..
Kochana trzymam mocno kciuki, żeby wszystko toczyło się do przodu.
Mam jeszcze pytanie, czy któraś podpowie mi jak to jest z dofinansowaniem dla osób z problemem niepłodności?
Korzystacie z tego? Czy placicie sami, bo wiąże sie to z dokładniejszym przygotowaniem czy sama procedura ?
Nie ukrywam ze koszty całej procedury i badań, są dość duże..zwlaszca jeśli nie uda się za 1 transferem, a na to nawet nie chce się nastawiać..
Magda 1234
Fanka BB :)
Drogę ciocie tak urodziłam troszkę wcześniej bo z przygodami ale i tak super a więc... 14 września przyszedł na świat nasz synek Aleksander z wagą 3490. Jest cudowny. Dziewczyny tą drogą nie jest łatwa ,wymaga silnej woły ,wielu wyrzeczeń, cierpliwości ,,chociaż czasami człowiek wątpił że ten cud będzie , chociaż wylał wiele łez to jak się rodzi ten mały człowieczek wszystko mija. Moje starania trwały prawie 7 lat. Ciąża też nie była łatwa bo ciągle coś się działo, były szpitale i leżenie plackiem i Starach był cały czas ..ale teraz jest już tylko pięknie..życzę Wam wszystkim takich widoków
Załączniki
PrzepięknyDrogę ciocie tak urodziłam troszkę wcześniej bo z przygodami ale i tak super a więc... 14 września przyszedł na świat nasz synek Aleksander z wagą 3490. Jest cudowny. Dziewczyny tą drogą nie jest łatwa ,wymaga silnej woły ,wielu wyrzeczeń, cierpliwości ,,chociaż czasami człowiek wątpił że ten cud będzie , chociaż wylał wiele łez to jak się rodzi ten mały człowieczek wszystko mija. Moje starania trwały prawie 7 lat. Ciąża też nie była łatwa bo ciągle coś się działo, były szpitale i leżenie plackiem i Starach był cały czas ..ale teraz jest już tylko pięknie..życzę Wam wszystkim takich widoków
Gratulacje
angeliskax
Moderator
Również mam syna Aleksandra! Powiem Ci, że silny chłop będzie! Bedzie cudownie. Będziesz miała wątpliwości nie raz, łzy w oczach ze wzruszenia, z zmartwienia a także ze zmęczenia. Ale warto. Warto tego wszystkiego!Drogę ciocie tak urodziłam troszkę wcześniej bo z przygodami ale i tak super a więc... 14 września przyszedł na świat nasz synek Aleksander z wagą 3490. Jest cudowny. Dziewczyny tą drogą nie jest łatwa ,wymaga silnej woły ,wielu wyrzeczeń, cierpliwości ,,chociaż czasami człowiek wątpił że ten cud będzie , chociaż wylał wiele łez to jak się rodzi ten mały człowieczek wszystko mija. Moje starania trwały prawie 7 lat. Ciąża też nie była łatwa bo ciągle coś się działo, były szpitale i leżenie plackiem i Starach był cały czas ..ale teraz jest już tylko pięknie..życzę Wam wszystkim takich widoków
Życzę cudownej drogi przez macierzyństwo! I życzę małemu cudownego życia! Buziaki
Klaudusia92
Zaciekawiona BB
Najszczersze gratulacje ! Piękny chłopczyk!Drogę ciocie tak urodziłam troszkę wcześniej bo z przygodami ale i tak super a więc... 14 września przyszedł na świat nasz synek Aleksander z wagą 3490. Jest cudowny. Dziewczyny tą drogą nie jest łatwa ,wymaga silnej woły ,wielu wyrzeczeń, cierpliwości ,,chociaż czasami człowiek wątpił że ten cud będzie , chociaż wylał wiele łez to jak się rodzi ten mały człowieczek wszystko mija. Moje starania trwały prawie 7 lat. Ciąża też nie była łatwa bo ciągle coś się działo, były szpitale i leżenie plackiem i Starach był cały czas ..ale teraz jest już tylko pięknie..życzę Wam wszystkim takich widoków
Zdrówka dla Was i samych cudownych dni !
miętowa25
niestety moja dr już tam nie pracuje więc nie mogę jej polecić. Miałam styczność z Hajdusiankiem-robil mi punkcje i transfer. Może i ma wiedzę ale jakoś nie czułam się bezpiecznie z nim po transferze.Możesz kogoś tam polecić ? Czy zupełnie odradzasz ? ?
Chciałabym tam podjąć leczenie, mieszkamy niedaleko Gdańska..
Polecają tam Siega czy Głodka. Z Siegiem mialam 1 wizytę i nie przypadł mi do gustu. Za dużo nie dowiedziałam się ale może temu że to była wizyta w zastępstwie. Głodek robil mi punkcje . Ale punkcje to akurat fajna sprawa.
Więc z lekarzami trudno mi doradzić. My wybraliśmy Gdańsk ze względu na bardzo dobre laboratorium embriologiczne bo badalismy zarodki.
Coffe18
Oooooo mamuniu CudownyDrogę ciocie tak urodziłam troszkę wcześniej bo z przygodami ale i tak super a więc... 14 września przyszedł na świat nasz synek Aleksander z wagą 3490. Jest cudowny. Dziewczyny tą drogą nie jest łatwa ,wymaga silnej woły ,wielu wyrzeczeń, cierpliwości ,,chociaż czasami człowiek wątpił że ten cud będzie , chociaż wylał wiele łez to jak się rodzi ten mały człowieczek wszystko mija. Moje starania trwały prawie 7 lat. Ciąża też nie była łatwa bo ciągle coś się działo, były szpitale i leżenie plackiem i Starach był cały czas ..ale teraz jest już tylko pięknie..życzę Wam wszystkim takich widoków
Wielkie wielkie gratulacje
reklama
Rosse94
GratulacjeDrogę ciocie tak urodziłam troszkę wcześniej bo z przygodami ale i tak super a więc... 14 września przyszedł na świat nasz synek Aleksander z wagą 3490. Jest cudowny. Dziewczyny tą drogą nie jest łatwa ,wymaga silnej woły ,wielu wyrzeczeń, cierpliwości ,,chociaż czasami człowiek wątpił że ten cud będzie , chociaż wylał wiele łez to jak się rodzi ten mały człowieczek wszystko mija. Moje starania trwały prawie 7 lat. Ciąża też nie była łatwa bo ciągle coś się działo, były szpitale i leżenie plackiem i Starach był cały czas ..ale teraz jest już tylko pięknie..życzę Wam wszystkim takich widoków
Podziel się: