reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej , nie robiłam już bety .
Nie chce się już stresować , 3 października mam wizytę , i ona prawdę powie ☺️
Nie chce dokładać sobie niepotrzebnych emocji , co ma być to będzie ☺️
Bardzo zdrowe podejście.. U mnie z psychika najgorzej..
Kochana trzymam mocno kciuki, żeby wszystko toczyło się do przodu. 🤰🏻💪🏻🙏🤗

Mam jeszcze pytanie, czy któraś podpowie mi jak to jest z dofinansowaniem dla osób z problemem niepłodności?
Korzystacie z tego? Czy placicie sami, bo wiąże sie to z dokładniejszym przygotowaniem czy sama procedura ?
Nie ukrywam ze koszty całej procedury i badań, są dość duże..zwlaszca jeśli nie uda się za 1 transferem, a na to nawet nie chce się nastawiać.. 😓

reklama

Mam jeszcze pytanie, czy któraś podpowie mi jak to jest z dofinansowaniem dla osób z problemem niepłodności?
Korzystacie z tego? Czy placicie sami, bo wiąże sie to z dokładniejszym przygotowaniem czy sama procedura ?
Nie ukrywam ze koszty całej procedury i badań, są dość duże..zwlaszca jeśli nie uda się za 1 transferem, a na to nawet nie chce się nastawiać.. 😓
My korzystaliśmy, od razu Cie uczulam , że jeśli nie macie uzbierane 20 25 k to nie podchodźcie do ivf teraz, z czystego serca mowie , bo to że program kosztuje tyle to trzeba doliczyć na różnego rodzaju po drodze badania itp doliczyć jeszcze drugie tyle ... :( ja jestem w invicta Gdańsk:)

Cześć, co prawda raczej odwiedzam to miejsce aby poczytać ale jeśli mogę komuś pomóc to postanowiłam napisać. Ja z mężem korzystamy z dofinansowania procedury dla mieszkańców woj. Mazowieckiego. Koszty mimo to są spore (dojazdy, zastrzyki, leki, później po transferach beta i progesteron). Dokładnie nie zaliczałam ale się uzbiera. Dokładają 80% do procedur (przygotowanie, badania i kontrole lekarza 3x punkcja i po każdej 1 transfer). Pytaj śmiało co jeszcze Cię interesuje;)

reklama
Do góry