reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I zostaniesz ♡♡♡ a estrofem przeżyjesz, ja dzisiaj 11 dzień, nie jest super , ale czego się nie robi dla macierzynstwa ♡ powodzenia !
Dokładnie 🔥😉
Czasami zastanawiam się skad my kobitki bierzemy na to wszystko siłę..

miałaś już kontrole na estrofemie ? Ja mam się udać na monitoring między 10 -13 dc . To pewnie już za niedługo transfer będziesz miała ? 🥰
Wrzesień zaczął sie tak cudnie …♥️

reklama
Super:) gratulacje;) ja poza bolami podbrzusza co jakis czas i powiekszonymi, bolesnymi piersiami to nie mam innych objawow - oczywiscie zaczelam to rozkminiac ;P
Niektóre nie maja wcale objawów. Mnie te wymioty zszokowały. Z synkiem miałam sporadycznie dopiero od 7/8 tc i mdłości okroone ale też dopiero gdzieś od wtedy. A tu mnie po brokułowej tak zamuliło 😂

Suplementacja ma sens jeśli stosowana jest co najmniej 3 miesiące i to głównie może wpływać na poprawę jakości komórek jajowych/plemników. Teraz to już tylko kwas foliowy, wit D3 i omega3. Pomyśl może o technikach relaksacyjnych, może masaż przed transferem?
Powodzenia! Być może będziemy podchodzić do transferu w podobnym czasie.
brałam przed stymulacja suplementy chyba przez 5 miesięcy na poprawę jakości komórek mam nadzieję że to coś dało ja pewnie będę mieć dopiero transfer koło grudnia bo jeszcze mam wykonać jedno badanie poszezona biopsje endometrium w Krośnie

Cześć dziewczyny w piątek albo sobotę mam punkcje. Badam później zarodki i po wynikach będzie transfer możecie powiedzieć jakie suplementy brać żeby zwiększyć szansę na powodzenie transferu podchodzę 4 raz do transferu i chciałabym żeby wkoncu się udało
Cześć, punkcja wypada nam w podobnym momencie ;-) Szczerze mówiąc staram się nie przekombinować z suplami... Podstawowe witaminy i po transferze planuję sok anansowy ;-)

Cześć, punkcja wypada nam w podobnym momencie ;-) Szczerze mówiąc staram się nie przekombinować z suplami... Podstawowe witaminy i po transferze planuję sok anansowy ;-)
Ja przed transferem miałam zalecenia od lekarza, prenatal uno, witamina D3 2000j, ale to akurat brałam już od roku, do tego l karnityna i koenzym Q10

Ja przed transferem miałam zalecenia od lekarza, prenatal uno, witamina D3 2000j, ale to akurat brałam już od roku, do tego l karnityna i koenzym Q10
Tutaj w ogóle nie chcą iść w suple... Miałam rzeczywiście przepisaną taką dużą ampułkową dawkę witaminy D, ale tak poza tym to tylko zwykły kwas foliowy. Koenzym Q10 brałam sama z siebie, ale właśnie mi się skończył (liczyłam, że będę inaczej zgrana czasowo...). Tutaj co kupię jakieś zestawy, to okazuje się, że nie powinnam ich brać (np. przy lekach na tarczycę) 🤷‍♀️ . Będę się martwić, jeśli dojdę do etapu transferu...

Czy któraś z pań posiada kontakt z wizytówki do doktora OLAFA LINDERTA? Zgubiłam wizytówkę a muszę się z nim pilnie skontaktować

reklama
Do góry