A znaleźli może przyczynę krwawienia?? Na usg ?Ważne że wszytko ok
reklama
Aduś16
Fanka BB :)
Próbujesz na swoich komórkach czy AZ? Jaka klinika? Szczepilas sie tez? Znajomej z Niemczech 13ty transfer się udał ale pierwszy po szczepieniach od dawcyJa dalej działam ale wciąż bez rezultatu . Niedługo kolejny transfer więc już mi słabo na samą myśl o sprawdzaniu bety. Zrobiłam już wszystko co tylko mogłam, dziesiątki badań, immunologia, okno implantacyjne więc jeśli się znowu nie uda to czas się poddać
mala_Mi 80
Już tylko AZ w Gamecie w Gdyni. Jestem bardzo zadowolona z kliniki i lekarza. W immunologii nic nie wyszło oprócz brakujących kirów, dostałam na wyrost acoffil. P o szczepieniach nic nie mówił, jeśli się nie uda to zaleca ewentualnie immunosupresję ale nie wiem czy jeszcze będę chciała coś kombinować. Brakuje mi sił i przede wszystkim pieniędzy na to wszystko. I mój wiek nie pozwala mi grzebać się z tym wszystkim tak długo.Próbujesz na swoich komórkach czy AZ? Jaka klinika? Szczepilas sie tez? Znajomej z Niemczech 13ty transfer się udał ale pierwszy po szczepieniach od dawcy
Ehhh życie
nadziejaprzedewszystkim
Już wszystko jasne. Było 9,3 jest 8,1.Znowu znam progesteron i estradiol, a bety nie. Ale jak estradiol znacznie spadł (progesteron wzrósł), to już na wszelki wypadek piwo i fajki sobie na wieczór szykuję... No nie umiem się pogodzić. Tak na nich liczyłam.
Artemida90
wszystko jest ok bardzo niskie prawdopodobienstwa ze dziecko z takimi wynikami będzie miało którekolwiek z tych 3 trisomiiDziewczyny, mam wynik PAPPA.
Niestety nie umiem ocenić czy jest ok.
Pomożecie?
Coffe18
Wszystko dobrze . Niskie ryzyko wyżej wymienionych wad . Po skorygowaniu ( czyli wynikach z krwi i usg ) jeszcze niższe - to bardzo dobrze ❤ gratulujęDziewczyny, mam wynik PAPPA.
Niestety nie umiem ocenić czy jest ok.
Pomożecie?
Boże 13sty dopiero jakie to przykrePróbujesz na swoich komórkach czy AZ? Jaka klinika? Szczepilas sie tez? Znajomej z Niemczech 13ty transfer się udał ale pierwszy po szczepieniach od dawcy
Serduszkowelove
[/QUOTE]
Ja tez miałam ochotę po nieudanym transferze wrócić do epeta , bo rzuciłam już długi czas temu, ale im bliżej kolejnego to najchętniej bym się napila i zapaliła prawdziwa fajkę , której w ustach już kilka ładnych lat nie miałam, jaki macie plan kochana , wiem co czujesz w sercu , buziaki ♡Już wszystko jasne. Było 9,3 jest 8,1.
reklama
nadziejaprzedewszystkim
Ja tez miałam ochotę po nieudanym transferze wrócić do epeta , bo rzuciłam już długi czas temu, ale im bliżej kolejnego to najchętniej bym się napila i zapaliła prawdziwa fajkę , której w ustach już kilka ładnych lat nie miałam, jaki macie plan kochana , wiem co czujesz w sercu , buziaki ♡
[/QUOTE]
Już nie mamy planów. Jak mi przejdzie, to zacznę cieszyć się tym, co mam. Ciężki dzień przede mną. Zaraz muszę odebrać chłopców z przedszkola, a wieczorem poinformować o wszystkim męża (ma odpowiedzialną pracę, jest poza domem - nie mogę mnie tego zrobić w godzinach pracy, gdzie jeszcze jest w tłumie).
[/QUOTE]
Już nie mamy planów. Jak mi przejdzie, to zacznę cieszyć się tym, co mam. Ciężki dzień przede mną. Zaraz muszę odebrać chłopców z przedszkola, a wieczorem poinformować o wszystkim męża (ma odpowiedzialną pracę, jest poza domem - nie mogę mnie tego zrobić w godzinach pracy, gdzie jeszcze jest w tłumie).
Podziel się: