reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dalej działam ale wciąż bez rezultatu 😞. Niedługo kolejny transfer więc już mi słabo na samą myśl o sprawdzaniu bety. Zrobiłam już wszystko co tylko mogłam, dziesiątki badań, immunologia, okno implantacyjne więc jeśli się znowu nie uda to czas się poddać
Próbujesz na swoich komórkach czy AZ? Jaka klinika? Szczepilas sie tez? Znajomej z Niemczech 13ty transfer się udał ale pierwszy po szczepieniach od dawcy

Próbujesz na swoich komórkach czy AZ? Jaka klinika? Szczepilas sie tez? Znajomej z Niemczech 13ty transfer się udał ale pierwszy po szczepieniach od dawcy
Już tylko AZ w Gamecie w Gdyni. Jestem bardzo zadowolona z kliniki i lekarza. W immunologii nic nie wyszło oprócz brakujących kirów, dostałam na wyrost acoffil. P o szczepieniach nic nie mówił, jeśli się nie uda to zaleca ewentualnie immunosupresję ale nie wiem czy jeszcze będę chciała coś kombinować. Brakuje mi sił i przede wszystkim pieniędzy na to wszystko. I mój wiek nie pozwala mi grzebać się z tym wszystkim tak długo.
Ehhh życie

Dziewczyny, mam wynik PAPPA.
Niestety nie umiem ocenić czy jest ok.
Pomożecie?

Załączniki

• 20220902_144049.jpg
    20220902_144049.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 68
  • 20220902_144102.jpg
    20220902_144102.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 68
Znowu znam progesteron i estradiol, a bety nie. Ale jak estradiol znacznie spadł (progesteron wzrósł), to już na wszelki wypadek piwo i fajki sobie na wieczór szykuję... No nie umiem się pogodzić. Tak na nich liczyłam.
Już wszystko jasne. Było 9,3 jest 8,1.

[/QUOTE]
Już wszystko jasne. Było 9,3 jest 8,1.
Ja tez miałam ochotę po nieudanym transferze wrócić do epeta , bo rzuciłam już długi czas temu, ale im bliżej kolejnego to najchętniej bym się napila i zapaliła prawdziwa fajkę , której w ustach już kilka ładnych lat nie miałam, jaki macie plan kochana , wiem co czujesz w sercu , buziaki ♡

reklama
Ja tez miałam ochotę po nieudanym transferze wrócić do epeta , bo rzuciłam już długi czas temu, ale im bliżej kolejnego to najchętniej bym się napila i zapaliła prawdziwa fajkę , której w ustach już kilka ładnych lat nie miałam, jaki macie plan kochana , wiem co czujesz w sercu , buziaki ♡
[/QUOTE]

Już nie mamy planów. Jak mi przejdzie, to zacznę cieszyć się tym, co mam. Ciężki dzień przede mną. Zaraz muszę odebrać chłopców z przedszkola, a wieczorem poinformować o wszystkim męża (ma odpowiedzialną pracę, jest poza domem - nie mogę mnie tego zrobić w godzinach pracy, gdzie jeszcze jest w tłumie).

Do góry