eij
Fanka BB :)
Ja brałam estrofem do 12 tc, a progesteron do 16 tc. Z tym że od ok 10 tc schodziłam z dawek jużDziewczyny jak dlugo bierze się leki po udanym transferze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja brałam estrofem do 12 tc, a progesteron do 16 tc. Z tym że od ok 10 tc schodziłam z dawek jużDziewczyny jak dlugo bierze się leki po udanym transferze?
Nie jeszcze nie.A czujesz już ruchy ??
Tak ale musisz się telefonicznie umówić na pobranie krwi. O 14 możesz z tego co pamiętam jeszcze ale wtedy wynik raczej kolejnego dniaDziewczyny czy w laboratorium Invicta w Gdańsku można zrobić badania hormonów nie będąc ich pacjentką? I do której godziny pobierają hormony? Czy godz. 14:00 nie będzie za późno?
Ooo prosze kogo ja tu widzę jak tam życie płynie ?? Co słychać ? Jak dzieciaczki ??Tak ale musisz się telefonicznie umówić na pobranie krwi. O 14 możesz z tego co pamiętam jeszcze ale wtedy wynik raczej kolejnego dnia
Chętnie przygarnęDziewczyny ponawiam pytank9 czy ktoras potrzebuje Luteine czy Estrofen?Zostaly mi opakowania i szkoda wyrzucac
Dzięki Basiu Miło cię "widzieć". Co słychać?Tak ale musisz się telefonicznie umówić na pobranie krwi. O 14 możesz z tego co pamiętam jeszcze ale wtedy wynik raczej kolejnego dnia
Napisz adres na privChętnie przygarnę
Hej kochana, podczytuje co tam u kilu osób które pamiętam, m.in u Ciebie i mam nadzieję że się nie poddasz! U mnie dobrze, dzieciaki dają trochę w kość jak mam być szczera ale te dużo miłości... Właśnie wracamy do UK po 6 tygodniach urlopu a ja już za miesiąc wracam do pracy! Mój młodszy synek wczoraj skończył... rok ! Nie wierzę w to serio, chciałabym aby ciągle był malutki i nie rósł, mój starszy zaraz 9 lat i już nie jest tak moim małym syneczkiem.. ciężko mi sie z tym godzić..Ooo prosze kogo ja tu widzę jak tam życie płynie ?? Co słychać ? Jak dzieciaczki ??