Powinien przy dobrej becie, ale lepiej ściągnąć krewDziewczyny w 7dpt sikaniec coś by pokazał już?
reklama
poczekam jeszcze do piątku zrobue w 9dpt chociaż mnie korci sikaniecPowinien przy dobrej becie, ale lepiej ściągnąć krew
Madame JS
Fanka BB :)
U nas były spotkania grupowe, ale zawieszono je od czasów covidu, więc nie miałam okazji skorzystać. A chętnie bym poszła...Dziewczyny , korzystalyscie z psychologa w klinice ? Bo napisali mi maila, że w programie mam 2 darmowe wizyty I zebym skorzystała , ja jestem otwarta na takie propozycje tylko ze psychicznie czuję się dobrze , jak myślicie?
Ice41
Ja robiłam sikańca dziś - 5dpt i nic. Miałam w ogóle nie robić ale ciekawość zwyciężyłapoczekam jeszcze do piątku zrobue w 9dpt chociaż mnie korci sikaniec
To zrób mi przy pierwszej ciąży wyszedł sikaniec w 5 dobie,dosyć wyraźna kreska, przy drugiej i 3 ciąży leciałam na betę, bo testów już nie miałampoczekam jeszcze do piątku zrobue w 9dpt chociaż mnie korci sikaniec
MamaAniola
Ja korzystałam. W Gdańsku w klinice jest pani Aurelia. Przekochana kobieta, która mnie wyciągnęła z największego dna. Natomiast jeśli czujesz się dobrze to nie wiem czy będzie jakaś dodatkowa korzysc z takiej wizyty.Dziewczyny , korzystalyscie z psychologa w klinice ? Bo napisali mi maila, że w programie mam 2 darmowe wizyty I zebym skorzystała , ja jestem otwarta na takie propozycje tylko ze psychicznie czuję się dobrze , jak myślicie?
Ice41
A robiłaś betę w tym 5dpt?To zrób mi przy pierwszej ciąży wyszedł sikaniec w 5 dobie,dosyć wyraźna kreska, przy drugiej i 3 ciąży leciałam na betę, bo testów już nie miałam
margaretka89
Ja bym poszła, może akurat coś nowego jeszcze Ci powieDziewczyny , korzystalyscie z psychologa w klinice ? Bo napisali mi maila, że w programie mam 2 darmowe wizyty I zebym skorzystała , ja jestem otwarta na takie propozycje tylko ze psychicznie czuję się dobrze , jak myślicie?
margaretka89
Jeśli dobrze pamiętam to nie było jednoznacznych badań. Ja brałam i mój transfer był udany. Zdecydowałam się na tej zasadzie, że skoro już i tak tyle płacę za wszystko, jest tak ciężko u mnie z zarodkami, a to dodatkowe 400 zł (u nas niedrogo dość to kosztowało) to wezmę, nie zaszkodzi, a może akurat pomoże.Jeden lekarz powiedział mi , że to embrioglue nie działa, drugi że tak , macie jakieś badania naukowe o skuteczności embrioglue ?
reklama
margaretka89
Możliwe, ja przy becie 34 miałam słabo widoczną kreskę. Ale robiłam test po becie. I tak w sumie polecam bo nie raz testy jeszcze nie wychodziły, a beta już była. Kiedy wybierasz się na betę?Dziewczyny w 7dpt sikaniec coś by pokazał już?
Podziel się: