reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dolnośląskie , między Legnica a jaworem 😉 tak mi pokazuje w telefonie. Aż idę na termometr zobaczyć za.oknem 🙈
Dobra temperatura W telefonie 16 a termometr za oknem 18-19 ...:/ 🤷‍♀️ Żadnej nie wierzę bo ja się czuję jak by było plus 50 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈 i to od kilku dni 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Powiedzialabym ze masz raj… ale wez, zamien sie ze mna skoro i tak odczuwasz te 50 stopni😂 u mnie z 10 wiecej

reklama
29 mam zrobić test 🙈🙈🙈 zamieniamy się , ty rodzisz a mi wychodzi dodatni test 😁 nie robię wcześniej ... Dziś dostałam krwotoku po krwi , paśnik zmienił mi dawkowanie accofilu więc Decydowałam że betę zrobię razem z morfologia w poniedziałek ( tak jak lekarz kazał ) może wcześniej zrobię sikanca ale nie wiem .. jakiś nie jestem pozytywnie nastawiona ... Mam bóle jak na @ 🤷‍♀️ a piersi praktycznie nie bolą ... Za to masakrycznie się poce 🙈 mimo że za oknem już jesień ( tylko 16 stopni za oknem ) ja chodzę po domu w samym staniku i po prostu leje się że mnie... Nigdy tak nie miałam 🙈 mąż marudzi żeby w nocy okno zamykać bo mu zimno a ja w samej bieliźnie śpię nie przykrywając się niczym bo gorąco 🤷‍♀️🙈to po prostu początek menopauzy 🤣🤣🤣🤣🤣🙈
Mam 29 sieprania urodziny oddaje ci moje życzenie świeczkowe. Dla mnie ten dzień zawsze był szczęśliwy oby i dla ciebie okazał sie taki sam ;* ;*

u nas też plotują. I najśmieszniejsze jest to że jak ja byłam w ciąży to mnie zadręczał tymi pytaniami a jak a co lekarz mówi a kiedy termin a czemu ze szpitala wypisali a wczoraj będąc u babci dowiedziałam się ze kuzynka już za tydzień ma umówiona cesarkę a nikt nie wiedział że już w sierpniu będzie miała bobo ale od Ciebie jak najwięcej info by chcieli
My z mężem jak poinformowalismy że będziemy mieć dziecko to było ponad półtora roku temu to rodzina w szoku że u nas po 15latach pojawia się dziecko . Od sąsiadów usłyszałam tekst "czy nie jestem za stara na dziecko " . Nie liczy się wiek tylko walka stoczona i widok małej istoty która przytulisz .

My z mężem jak poinformowalismy że będziemy mieć dziecko to było ponad półtora roku temu to rodzina w szoku że u nas po 15latach pojawia się dziecko . Od sąsiadów usłyszałam tekst "czy nie jestem za stara na dziecko " . Nie liczy się wiek tylko walka stoczona i widok małej istoty która przytulisz .
no dokładnie ale ludzie tacy którzy przez to nie przeszli tego nie rozumieją jaką walkę człowiek stoczył ile badań ile wyrzeczeń

reklama
Do góry