Powiedzialabym ze masz raj… ale wez, zamien sie ze mna skoro i tak odczuwasz te 50 stopni u mnie z 10 wiecejDolnośląskie , między Legnica a jaworem tak mi pokazuje w telefonie. Aż idę na termometr zobaczyć za.oknem
Dobra temperatura W telefonie 16 a termometr za oknem 18-19 ...:/ Żadnej nie wierzę bo ja się czuję jak by było plus 50 i to od kilku dni
reklama
no wiem Czubie ale lepiej było chodzić do 30 tygodnia do pracy hahahahAle miałam taką możliwość
Mam 29 sieprania urodziny oddaje ci moje życzenie świeczkowe. Dla mnie ten dzień zawsze był szczęśliwy oby i dla ciebie okazał sie taki sam ;* ;*29 mam zrobić test zamieniamy się , ty rodzisz a mi wychodzi dodatni test nie robię wcześniej ... Dziś dostałam krwotoku po krwi , paśnik zmienił mi dawkowanie accofilu więc Decydowałam że betę zrobię razem z morfologia w poniedziałek ( tak jak lekarz kazał ) może wcześniej zrobię sikanca ale nie wiem .. jakiś nie jestem pozytywnie nastawiona ... Mam bóle jak na @ a piersi praktycznie nie bolą ... Za to masakrycznie się poce mimo że za oknem już jesień ( tylko 16 stopni za oknem ) ja chodzę po domu w samym staniku i po prostu leje się że mnie... Nigdy tak nie miałam mąż marudzi żeby w nocy okno zamykać bo mu zimno a ja w samej bieliźnie śpię nie przykrywając się niczym bo gorąco to po prostu początek menopauzy
Serduszkowelove
Fanka BB :)
Tak pisałam wcześniej, beta 2.15Masz już wynik bety ?
JestemMama!
LoveeeeMam 29 sieprania urodziny oddaje ci moje życzenie świeczkowe. Dla mnie ten dzień zawsze był szczęśliwy oby i dla ciebie okazał sie taki sam ;* ;*
eij
taaaaakno wiem Czubie ale lepiej było chodzić do 30 tygodnia do pracy hahahah
My z mężem jak poinformowalismy że będziemy mieć dziecko to było ponad półtora roku temu to rodzina w szoku że u nas po 15latach pojawia się dziecko . Od sąsiadów usłyszałam tekst "czy nie jestem za stara na dziecko " . Nie liczy się wiek tylko walka stoczona i widok małej istoty która przytulisz .u nas też plotują. I najśmieszniejsze jest to że jak ja byłam w ciąży to mnie zadręczał tymi pytaniami a jak a co lekarz mówi a kiedy termin a czemu ze szpitala wypisali a wczoraj będąc u babci dowiedziałam się ze kuzynka już za tydzień ma umówiona cesarkę a nikt nie wiedział że już w sierpniu będzie miała bobo ale od Ciebie jak najwięcej info by chcieli
no dokładnie ale ludzie tacy którzy przez to nie przeszli tego nie rozumieją jaką walkę człowiek stoczył ile badań ile wyrzeczeńMy z mężem jak poinformowalismy że będziemy mieć dziecko to było ponad półtora roku temu to rodzina w szoku że u nas po 15latach pojawia się dziecko . Od sąsiadów usłyszałam tekst "czy nie jestem za stara na dziecko " . Nie liczy się wiek tylko walka stoczona i widok małej istoty która przytulisz .
reklama
@Brakujemiwiary kiedy betujesz?
Podziel się: