Coffe18
Fanka BB :)
Po 48 h to raczej w piątek powinna powtórzyć beteA nie lepiej zrobic w sobotę? Bedziesz miala przyrost po 48h. Mi mowili, zeby sprawdzac po 48h, wtedy najlepiej widac przyrost.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po 48 h to raczej w piątek powinna powtórzyć beteA nie lepiej zrobic w sobotę? Bedziesz miala przyrost po 48h. Mi mowili, zeby sprawdzac po 48h, wtedy najlepiej widac przyrost.
Jutro zrobię rano, bo mam pecha chyba jakiegoś . Zrobiłam sobie po owulacji LH, progesteron i estradiol i laboratorium nie zaznaczyło progesteronu. Jak poszłam do przychodni to dzwonili tam, ale już z tamtej próbki było za późno i nie wiem .Tak dostaniesz estrofem , glowa do góry, jak progesteron? ♡
A bo to z srody wynik? W ciazy mam mozg wielkosci orzeszka i myla mi sie dniPo 48 h to raczej w piątek powinna powtórzyć bete
Tyyyy teraz to ja pojebalam przecież dzis czwartek a nie środa ahahhaha zwracam honorA bo to z srody wynik? W ciazy mam mozg wielkosci orzeszka i myla mi sie dni
Edit. Z dzis miala wynik. To w sobote
@Serduszkowelove z dzis byl?
SpokoTyyyy teraz to ja pojebalam przecież dzis czwartek a nie środa ahahhaha zwracam honor
Ahahah całkiem w formie jest gorzej za to ze mną ahahahSpoko
Uff to nie tak zle z tym moim orzeszkiem
Trzymam kciuki .wiem jak to jest ważne . Dzięki twojemu wpisowi wierzę że i u mnie przyrosnie bo dziś jestem 6dpt i mam tylko 5,8 betę .Ja 5dpt 0 ,a dzisiaj 10dpt mam 15 i wierzę, że cudem się uda, w poniedziałek sprawdzę przyrost
My tak naprawdę nie mamy żadnego wpływu na to co się dzieje w środku i trzeba przeć do przodu, Ty jesteś w o wiele lepszej sytuacji i napewno się uda zobaczyszTrzymam kciuki .wiem jak to jest ważne . Dzięki twojemu wpisowi wierzę że i u mnie przyrosnie bo dziś jestem 6dpt i mam tylko 5,8 betę .
To chyba zależy od lekarza i kliniki ja miałam robic pierwsza weryfikację w 7dpt i beta co 48 h transfer w lipcu tego roku . Chociaż była opcja weryfikacji już w 3dpt ale mi ją odradzono w klinice, moja gin po prostu już tego nie stosuje. A przyrosty bety powinno się badać co 48 h to daje najlepszy obraz na sytuację.Ja tak ogólnie się chciałam zapytać bo na kilkanaście miesięcy wypadłam z gry jak to jest teraz rzeczywiście z weryfikacją i robieniem bety po transferze ?
Za moich czasów (maj 2021) kazali robić betę nie wcześniej niż 7dpt i przyrost kazali sprawdzać co 48 h .
Teraz widze mnóstwo dziewczyn które maja weryfikacje już w 3 , 5dpt i betę sprawdzają co 4 dni …
Tak to się teraz odbywa ? To jakiś nowy system ? Czy to poprostu od lekarzy i kliniki zależy ?
To jednak indywidualna kwestia kliniki widzę … właśnie zszokowała mnie ta weryfikacja w 3 dpt i 5dpt i myslalam ze weszły jakieś nowe zasady czy coś …To chyba zależy od lekarza i kliniki ja miałam robic pierwsza weryfikację w 7dpt i beta co 48 h transfer w lipcu tego roku . Chociaż była opcja weryfikacji już w 3dpt ale mi ją odradzono w klinice, moja gin po prostu już tego nie stosuje. A przyrosty bety powinno się badać co 48 h to daje najlepszy obraz na sytuację.