reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie dziewczyny do was czy po za biegu in vitro miałyście plamienie implantacyjne ? Bo ja już na forum nie zagladalam od ponad roku bo mam synka z in vitro udało mi się za 3razem . Pisałam już dużo wcześniej o tym 2020roku . Cała historię . 12.08. 2022 podeszłam do za biegu in vitro aby mój syn miał rodzeństwo ,mieliśmy ostatnie 2zarodki 3.2.2 i 3.1.1 i oby dwa zostały podane . Lekarz zachował całą procedurę z 3zabiegu który był pomyślnie . Weryfikację mam 18.08 nie mogę się doczekać . Nie pamiętam czy po przednio miałam plamienie implantacyjne .
Osobiście nie miałam ale to też zapewne zależy od organizmu . Ktoś może mieć plamienia inna nie musi 😉 trzymam kciuki za pozytywną betę 👊🏼✊🏻✊🏻✊🏻♥️

reklama
jeśli chodzi o pinki to tylko te strumieniowe ponoc są dobre. Kasetonowe ponoć właśnie reagują ze pojawia się 2 kreska i zanika. Ja robiłam tylko holenderskie testy z action te najtańsze i jeszcze z innej firmy a potem tylko te digital. Tak wyglądały moje pierwsze testy, te co są 4 na zdjęciu to 8 i 9dpt
Właśnie strumieniowy robiłam i się zniechęciłam, coś czuję że nic z tego i niepotrzebnie biorę ten progesteron , tragedia ....

Właśnie strumieniowy robiłam i się zniechęciłam, coś czuję że nic z tego i niepotrzebnie biorę ten progesteron , tragedia ....
Nie myśl tak, jeszcze nie wszystko stracone. Chociaż wczoraj też miałam czarne myśli. Sama mówisz, że robiąc dziś test, pod kątem widać kreskę, więc trzeba mieć nadzieję.

Jak już bardzo chcesz zrobić sikańca to tylko z rana 😉 u Ciebie dziś 7dpt ?

Ja w 7dpt na sikańcu miałam taką krechę na pinku ale to też nie ma się co sugerować . Tu tylko Beta prawdę powie .

Ale będzie bet dużo w tym tygodniu ♥️♥️♥️ Oby wszystkie były pozytywne ♥️

Załączniki

• EA3C1843-4D32-437A-A617-D371C3D0E599.jpeg
    EA3C1843-4D32-437A-A617-D371C3D0E599.jpeg
    170,6 KB · Wyświetleń: 85
Jak już bardzo chcesz zrobić sikańca to tylko z rana 😉 u Ciebie dziś 7dpt ?

Ja w 7dpt na sikańcu miałam taką krechę na pinku ale to też nie ma się co sugerować . Tu tylko Beta prawdę powie .

Ale będzie bet dużo w tym tygodniu ♥️♥️♥️ Oby wszystkie były pozytywne ♥️
ja ta zasadę obalilam, lepsze testy w ciągu dnia wychodziły mi i to nie z pierwszego moczu.

reklama
Do góry