reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A miałaś podobne odczucia co przy IUI czy niekoniecznie?
Już nie pamiętam, przy tej ostatniej może troszkę ale ja wiedziałam, że IUI to tylko przystanek przed IVF ♡ to daje większą nadzieję i widzisz swój zarodek, to jest piękne, mały bialy pulsujący punkcik, jak będzie chciał to zostanie z Nami , już nic więcej zrobić nie mogę

Witajcie dziewczyny;) jutro mam transfer na własną rękę zrobiłam dziś badania hormonów żeby jutro przed transferem spytać lekarza czy dużo czy mało ;p bo w klinice nie robią w dniu transferu ;/ a chce wiedzieć czy np nie za malo progesteronu biorę . Kiedyś pisalyscie ile musi być do transferu ? Wyniki są takie LH 13.38; estradiol 123; progesteron 23;70

Witajcie dziewczyny;) jutro mam transfer na własną rękę zrobiłam dziś badania hormonów żeby jutro przed transferem spytać lekarza czy dużo czy mało ;p bo w klinice nie robią w dniu transferu ;/ a chce wiedzieć czy np nie za malo progesteronu biorę . Kiedyś pisalyscie ile musi być do transferu ? Wyniki są takie LH 13.38; estradiol 123; progesteron 23;70
Ja w dniu transferu estradiol 260, progesteron 15, dr powiedział, że nie muszę brać żadnych leków, nie wiem czy Ci estradiolu trochę nie będą chcieli podnieść? Hmmm bo progesteron bardzo ładny:)

Ja w dniu transferu estradiol 260, progesteron 15, dr powiedział, że nie muszę brać żadnych leków, nie wiem czy Ci estradiolu trochę nie będą chcieli podnieść? Hmmm bo progesteron bardzo ładny:)
Super że chociaż progesteron dobry ;p estrofem biorę 3tabletki dziennie ;p akurat po badaniu wzięłam bo nie chciałam podnosić do badania ;p

Super że chociaż progesteron dobry ;p estrofem biorę 3tabletki dziennie ;p akurat po badaniu wzięłam bo nie chciałam podnosić do badania ;p
Ja mialam transfer na cyklu swoim bez leków, ale zobaczymy co wyjdzie w sobotę z progesteronem, chciałabym trochę być obstawiona lekami, przynajmniej z tym progesteronem, ale lekarz powiedział ze nie daje lekow skoro to mój cykl naturalny, to nie włącza leków.

reklama
Hej, mam pytanie do dziewczyn, które leczyły się u doc. Paśnika. Czy robiliście wyniki tylko w laboratoriach które wysyłają próbki do APC w Łodzi czy gdziekolwiek? Czy docent akceptuje wyniki z innych laboratoriów?
Czy któraś może robiła badania w laboratoriach Synevo lub VITALABO?
Będę wdzięczna za pomoc

Ostatnia edycja:
Do góry