MamaAniola
Fanka BB :)
@Serduszkowelove , jak emocje po transferze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej ♡♡♡ Cały czas jest mi zimno i glowa boli, emocje dopiero schodzą ze mnie i stres, dzisiaj wybraliśmy się na pół h spacerku z mężem, było cudownie , staram się żyć normalnie bez dźwigania@Serduszkowelove , jak emocje po transferze?
A miałaś podobne odczucia co przy IUI czy niekoniecznie?Hej ♡♡♡ Cały czas jest mi zimno i glowa boli, emocje dopiero schodzą ze mnie i stres, dzisiaj wybraliśmy się na pół h spacerku z mężem, było cudownie , staram się żyć normalnie bez dźwigania
Już nie pamiętam, przy tej ostatniej może troszkę ale ja wiedziałam, że IUI to tylko przystanek przed IVF ♡ to daje większą nadzieję i widzisz swój zarodek, to jest piękne, mały bialy pulsujący punkcik, jak będzie chciał to zostanie z Nami , już nic więcej zrobić nie mogęA miałaś podobne odczucia co przy IUI czy niekoniecznie?
Ja w dniu transferu estradiol 260, progesteron 15, dr powiedział, że nie muszę brać żadnych leków, nie wiem czy Ci estradiolu trochę nie będą chcieli podnieść? Hmmm bo progesteron bardzo ładnyWitajcie dziewczyny jutro mam transfer na własną rękę zrobiłam dziś badania hormonów żeby jutro przed transferem spytać lekarza czy dużo czy mało ;p bo w klinice nie robią w dniu transferu ;/ a chce wiedzieć czy np nie za malo progesteronu biorę . Kiedyś pisalyscie ile musi być do transferu ? Wyniki są takie LH 13.38; estradiol 123; progesteron 23;70
Ja tak mialam...takie dreszcze macicy...Powiedzcie mi, czy uczucie rozpierania w podbrzuszu to normalne po transferze ? Nie są to skurcze, ale takie dziwne kłucia, napięcie w dole brzucha , skurcze mialam po transferze, teraz tylko rozpieranie i zastanawiam się czy tak może być ? Hmm
Super że chociaż progesteron dobry ;p estrofem biorę 3tabletki dziennie ;p akurat po badaniu wzięłam bo nie chciałam podnosić do badania ;pJa w dniu transferu estradiol 260, progesteron 15, dr powiedział, że nie muszę brać żadnych leków, nie wiem czy Ci estradiolu trochę nie będą chcieli podnieść? Hmmm bo progesteron bardzo ładny
Ja mialam transfer na cyklu swoim bez leków, ale zobaczymy co wyjdzie w sobotę z progesteronem, chciałabym trochę być obstawiona lekami, przynajmniej z tym progesteronem, ale lekarz powiedział ze nie daje lekow skoro to mój cykl naturalny, to nie włącza leków.Super że chociaż progesteron dobry ;p estrofem biorę 3tabletki dziennie ;p akurat po badaniu wzięłam bo nie chciałam podnosić do badania ;p