reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny jak sądzicie który transfer jest że tak powiem lepszy na cyklu naturalnym czy sztucznym
w połowie lipca poronilam ciązę 6 tygodniowa lekarz zaroponował teraz podejśc po miesiączce do transferu na cyklu naturalnym sama nie wiem nigdy nie miałam cykli o takiej samej ilosci dni w większosci pewnie bezowulacyjnych stad moje pytnie poprzednio podchodziłam na cyklu sztucznym ( estrofem , cyclogest , encorton ) to bylo moje drugie podejście pierwsze sie niestety nie udalo czy przy transerze na naturalym lekarz tez dolancza sterydy i co w przypadku gdy nie ma owulacji a od tego chyba zalezy transfer

reklama
Dziewczyny do którego tygodnia ciąży brałyście akard?czy to się bierze do końca ciazy?biorę też heparynę i ją do końca będę brać ale nie spytałam o akard...

Chyba po mału zaczyna ogarniać mnie strach przed niepowodzeniem kolejnym. Chodź w żadnym wypadku nie biorę tego pod uwagę ... Nawet nie chce myśleć o kolejnym niepowodzeniu ... Ale jakoś tak doła załapałam ☹️ jeszcze się z mym mężem pokłóciłam o pierdole jak zwykle ale tym razem jestem twarda i już 2 dzień się nie odzywam do niego ... Chodź ten zawzięcie chce rozmawiać to ja pierwszy raz w życiu jestem twarda ... 🙈🙈 Eh... Kopnijcie mnie w dupę bo tego chyba potrzebuje bardzo 🙈🙈🙈

Chyba po mału zaczyna ogarniać mnie strach przed niepowodzeniem kolejnym. Chodź w żadnym wypadku nie biorę tego pod uwagę ... Nawet nie chce myśleć o kolejnym niepowodzeniu ... Ale jakoś tak doła załapałam ☹️ jeszcze się z mym mężem pokłóciłam o pierdole jak zwykle ale tym razem jestem twarda i już 2 dzień się nie odzywam do niego ... Chodź ten zawzięcie chce rozmawiać to ja pierwszy raz w życiu jestem twarda ... 🙈🙈 Eh... Kopnijcie mnie w dupę bo tego chyba potrzebuje bardzo 🙈🙈🙈
Ja się strasznie żarłam przed transferem teraz z mężem 😅 to są silne emocje niestety, stres to wszystko potęguje, nie chodźcie spać w złości, zawsze przed snem trzeba się pogodzić, bo nigdy nie wiadomo co nas czeka :) trzymam kciuki 😘

Ahaha zlituj się nad chłopem 😁
Napewno targają wami mega emocje ...

Wiadomo gdzieś z tyłu za uszami trzeba pamiętać ze oocje są dwie negatywana i pozytywna ... pamiętaj jednak ze z meeega beznadziejnych przypadków rodziły się dzieciątka 🥰 Twoja droga jest troszkę bardziej pokręcona i troszkę bardziej wyboista no i troszkę wolniej ale w końcu dojedziesz do mety 💪

I oczywiście podsyłam kopa w dupe 😁👌 mam nadzieje ze zabolało 🥰😁😁😁

Jesteśmy już z naszą śnieżynką po, bardzo mnie boli brzuch, wzięłam już 2 nospy , w sobotę dowiem się czy się udało, ja czuję że tak, pozdrawiam ♡♡♡
Edit.
@Marta3130 @Deess. Gratulacje kochane , widzę że same dobre wieści, oby było pieknie ! ♡
Ja też robilam betę w sobotę 7 dpt :) teraz odpoczywaj i cierpliwości :) o dziwo ja byłam cierpliwa i się nie złamałam i nie zrobiłam wcześniej testu 😂 kciuki i powodzenia 😘

znam te kłótnie z d.. y🤣nie smutaj ❤️Musi być dobrze 💙

Ja też robilam betę w sobotę 7 dpt :) teraz odpoczywaj i cierpliwości :) o dziwo ja byłam cierpliwa i się nie złamałam i nie zrobiłam wcześniej testu 😂 kciuki i powodzenia 😘
ja robialam test dopiero jak betę miałam pozytywną od @eij zgapiłam 🤣Boże jak ja u męczyłam ta dziewczynę przez całą ciążę 🤣

reklama
Do góry